Sada je: 27 kol 2026, 11:56.

Crvene fleke po licu i češanje, help??

Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.

Crvene fleke po licu i češanje, help??

PostPostao/la lucy30 » 26 tra 2012, 22:32

Cure, evo danas kad mi se malena probudila vidim joj po licu nekakve crvene fleke, imala je po bradi, malo po licu i iza lijevog uha
otišli smo kod doktora, i dok smo došli na red njoj je to sve bilo dosta manje
dr je rekla da je valjda na nešto reagirala, al da nije na hranu jer da bi onda bilo i po tijelu, a ona zasad nema ništa po tijelu

evo večeras kad je spavala, ponovo kad mi se probudila pojavile su se fleke, tj ona se počme češati i onda joj se naravno pojave fleke
inače da kažem mazala sam joj lice sa mustelinom hidratantnom kremom, a isto sam joj s njom mazala kad je imala 9 mj (sad ima skoro 3 god) i isto joj se bilo zacrvenilo lice al nije bilo ovako

što može biti? jel znate možda nešto?? ja ništa ne nalazim na internetu osim da mogu biti ove zarazne bolesti, a jel to moguće ako je cijepljena?

ps. inače da kažem u pon i utorak je imala temp, al nije prelazila nekih 37.6, i sad još kašlje
al ovo mi je totalno čudno, jedino mi preostaje da je od te mustele, al zar ne bi trebalo već proći ako se mazala jučer popodne :dunno :dunno :ajme
lucy30
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: Crvene fleke po licu i češanje, help??

PostPostao/la lucy30 » 26 tra 2012, 23:02

Samo da pitam jos, bi li to moglo biti od znoja jer sam primjetila da joj je bas krenilo danas popodne nakon spavanja ponovo a ona se inace jako jako puno znoji! Kad ide spavati moram je po 2-3 puta mijenjati
lucy30
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la travka » 27 tra 2012, 09:18

Jastučnica? Neki novi deterdžent, omekšivač?
Moja sestra je kao mala imala alergiju na novu odjeću - dr. rekla da i ne mora biti nova, može i ono što je duže stajalo u ormaru...
travka
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lucy30 » 27 tra 2012, 09:23

a joooj, ma stvarno ne znam i ne razumijem:(

može biti i to, taman sam promijenila posteljinu prekjučer, al to je njoj bilo i jučer cijeli dan,....misliš da je moglo nastati od te posteljine??? i tako trajati cijeli dan??
lucy30
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Stefanova_mama » 27 tra 2012, 09:29

Moze biti od bilo cega. Ako je alergija, pokusaj dedukcijom da utvrdis sta je alergen izazivac.
S. 17.01.2004.
M. 29.08.2007.

Quae volumus, credimus libenter!
Stefanova_mama
Roza Luksemburg

PostPostao/la lara.b » 27 tra 2012, 09:30

Za fleke ti ne znam ali prati stanje, bilježi i javi se pedijatrici.

A što se znojenja po noći tiče, čisto da izbjegneš tolika presvlačenja, prozor neka uvijek bude otvoren (bar na kip ako je zima),
pokrij je sa jako tankim pokrivačem i neka ima tanku pamučnu pidzamu od 100% pamuka (naravno bez potkošuljice).
lara.b
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la lucy30 » 27 tra 2012, 09:39

ma nisu fleke da one stalno stoje, nego kad se krene češati onda joj nastanu fleke odnosno crvenilo od češanja, naravno :ajme
kad se ne češe djeluje dobro lice

osim, nisam rekla da ima i malene crvene točkice al to samo po obrazima, samo što to ona često ima....odnosno uvijek joj je takvo lice
lucy30
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la travka » 27 tra 2012, 10:32

lucy30 je napisao/la:misliš da je moglo nastati od te posteljine??? i tako trajati cijeli dan??

Pomislila sam, jer si napisala da je samo po licu. Naravno, ne mora značit... Ja bih isto kao što su druge rekle, bilježila sve, pa izvijestila doktoricu.
(I svejedno odgovor može biti "A tko zna što je to bilo, ali glavno da je prošlo".)
travka
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Bubini sam!

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.