Nisam imala vremena čitati vas a jošmanje pisati
Ivan mi je operiran.op kao takva dobro prošla ali uz sto problema:
Prvo kad sam došla snjim u bolnicu priopće mi da nema apartmana jer su isti apartman rezervirali za dvoje ljudi..... i šta sad,ja svoje dijete ne ootavljam ni pod kojim uvijetima(još kad sam vidijele onu dječicu vezanu u krevetićima bilo mi je dosta) ja odmah spremna na svađu sa cijelom bolnicom
onda su mi ipak dali da budem snjim u običnoj sobi i da kad se razbudi ide doma. ok taj problem riješen! onda me pozove dr na razgovor prije op i kaže da postoji inekcija koja se daje nakon takvog zahvata i da dijete lakše podnosi bol,jer drži do 5-6 sati jer u suprotnom može doslovce te sate prevrištat u bolovima ali naravno postoji kvaka
Nadam se da će mu za koji dan biti bolje,jer i ja moram na uvz i pregled a sve sam odgodila jer ga nemogu snikim ostavit,nikome ne vjeruje ljubav mioja mala....
ja ga jedina previjam a na mene se ne ljuti,tako ponekad imam grižnju savijest ja mu sve to diram i boli ga a on mene opet hoće samo uz sebe,sunce moje. toliko pua skupa snjim plačem a moram mu to napravit. najbitnije da ide na bolje.Sve vas pozdravljam
možda uspijem pročitat šta ste sve pisale......

danas skoro zaspala na pilates u 10 ujutro 

, drž´te se, 

) , u cemu vi planirate nositi stvari u bolnicu i kolike su velicine tih torbi?

Kupila sam avent.Sta mislite o njima? Bude ih 6 unutra i mogu se prati. 

mi smo uzeli jednu ljetnu i vecu zimsku iako mi ta zimska mozda nece ni trebati jer kazu da se stavljaju u to samo prvih par tjedana, al dragi je nasao neki kupon za popust pa se isplatilo. 
A bome popodne i ja na posao. Jos sutra pa slobodno do srijede
Nadam se samo lijepom vremenu ko danas