Bok ljetnice
ja i moj sinčić naspavali se do 10 ujutro

, divno mamino sunce, kao da zna da sam trudna.
Inače, hvaka bogu nemam nikakvih težih, osim uobičajenih naših trudničkih boljki, rastezanje trbuha i svrbež, pa kad se duže odmaram onda me valjd sve kosti krenu boliti pri dizanju i kretanju. Lagano sam počela popis stvari raditi za bolnicu i kupovati, polako pakirati torbu pa nek bude spremna. Netko je pitao za spavaćice - u rađaoni dobiješ njihovu spavaćicu odmah, n etreba ti tvoja, a ogrtač - vruće ljeto pa ti ni on neće trebati. Osobno bi bila najradije u potkošulji ili majici na bratele i svoj donji dio pidžame na odjelu babinjača.
Još tražim bademovo ulje za novorođenče - prijedlozi? Za kupanje, mazanje pregiba i prepona te glave. E,da, cure koje mislite dojiti, ako budete imale problema s tvrdim bradavicama i sl. preporučujem purelan mast od medele u ljekarni - meni je pomoglo u par navrata,isplati se svake kn, a imate je duuggoooo.
Znate li gdje mogu kupiti one mrežaste jednokratne gaće poput bokserica samo uske, umjesto klasičnog kroja jednokratnih gaća, slabo mi drže gomilu uložaka

, a i zatežu oko nogu onaj rub.