Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
08 svi 2012, 10:50
Naime,
moje će starije dijete očito ljeto provesti boso.
Jer, nemam joj gdje kupiti sandale.
Ima usku, tanku nogicu, a broj 36.
Na tu duljinu apsolutno sve ženske sandale su joj jako široke,
a bome i dječje, s time da i nema baš dučana koji imaju dječji broj 36.
Našla sam neke na čičak dječje, ali su toliko gadne i imaju petu
Ima neko sa sličnim, ali riješenim problemom??
08 svi 2012, 10:53
Isti, ali nerijesen problem

broj 30. Prosle godine sam joj uspjela naci jedne u Dajhmanu, ove godine nemaju.
Ima jako usku nogu i sve joj plese i prsti joj ispadaju van.
08 svi 2012, 11:06
Ja nemam taj problem jer moja kćer uopće ne želi nositi sandale.
Nosi japanke i kroksice cijelo ljeto.
Ali IINA, kako nema dječjeg broja 36? Ma ima svuda, baš svuda gdje god sam gledala dječje cipele.
Mi smo na 39 pa zato znam.
08 svi 2012, 11:13
zara ima sandale do 38, znam jer nismo više u toj kategoriji
mi smo trebali balerinke br. 39-40, naravno za usku dječju nogu
jedva našli u "mass", prvi put sam tamo ušla, uglavnom uska a dugačka balerinka
08 svi 2012, 11:14
Ne Barbi to ti je ona varka da kad tražiš 35 svuda ima samo 36 ali kad ti treba 36 čudom ih nestane
I P. ima br. 36 i jedva smo mu kupili tenisice, a kad sam ja prije gledala bilo ih je u svakom dućanu.
Moja H. je za pričest imala cipelu 38, jedva smo joj išta kupili, to mi je ostalo u sjećanu kao jedna od najtraumatičnijih kupovina ikada.
08 svi 2012, 11:17
ja obično pitam da mi pogledaju u kojoj poslovnici imaju taj broj koji trebam ako model odgovara
telefonski mi rezervira taj broj
08 svi 2012, 11:43
to ti je ona varka da kad tražiš 35 svuda ima samo 36 ali kad ti treba 36 čudom ih nestane
Da
Ali moram priznati da mi se to sve rjeđe i rjeđe događa.
08 svi 2012, 11:48
Jučer u Planet obuća troje sandale 36.
Od toga dvoje preširoke i te jedne na petu.
U Massu nema dječjih iznad 35.
Timberland, nema.
Ma, prošla Arenu i AM n-e-m-a.
Možda eventualno da odem do Froda, oni imaju uže modele kolko se sjećam.
A opet ne daje mi se 400 kuna za cipelu koju će prerast možda i prije kraja ljeta.
08 svi 2012, 11:52
Moj ima 38 i nalazim svugdje. On ima prosječno usku nogu, no imamo problem jer treba čičak jer je spor s vezanjem cipela
08 svi 2012, 12:08
nemamo broj 36, ali imamo probleme s uskim stopalima
ja sam godinama imala problem da su mi sve cipele/sandale preširoke
ali sam onda skužila da nije problem ako je sandala malo šira oko prstiju ako remen na gležnju dobro drži
i D. je pretprošle godine imala sandale koje su joj bile široke, ali ih je remen na gležnju tako dobro držao da su joj bile jako udobne (nije ih praktično skidala s nogu)
prošle godine je imala kožne Frodo sandale na čičak, kupljene u Rosesu za 59kn (zadnji broj)
N. je imala cicibanke s čičkovima, isto ih kupila na sniženju (jer je bio stari model)
inače, ja sam sebi uspjela naći sandale u Planiki, pretprošle godine su imali jedan kožni model koji je bio uzak (meni i dalje preširok, ali prihvatljivo preširok), kupila sam si odmah i crne i bijele (zato prošle godine nisam ništa ni kupovala pa ne znam kakva im je bila ponuda, a ne znam ni za ovu godinu)
08 svi 2012, 12:36
pratim, nas uskoro ceka kupovina sandala. K se prosle godine nije skidala iz japanki, ali je sada izjavila kako bi ona ove godine ipak nosila i sandale

a s 10 godina ima 37-38 nogu, usku i dugacku. balerinke, zgodne, sam joj nasla u zari, sad ih nosi pa sam mislila i sandale pogledati. mozda HM

. nikako ne zelim davati velike novce jer znam da ih nece puno nositi. razmisljam o humanicu u CC1? ciciban ima isto velike brojeve?
08 svi 2012, 13:38
mi smo prošle godine kupili geox sandale, sportski model no u globalu su bijele pa idu na sve. I baš je uski model.
08 svi 2012, 13:49
humanic ima veliki izbor baš tih dječjih modela
08 svi 2012, 15:22
zara i h&m
08 svi 2012, 16:53
ciciban u areni ima do 39 brojeve dječje
08 svi 2012, 19:43
Zara i HM nula bodova.
ići ćemo u taj Humanic, samo moram se otputiti, nema ga nigdje u
mom radiusu kretanja.
09 svi 2012, 08:27
Uska duga noga ,br 37 , kupili u Humanicu u CC1 (manji su brojevi pa mislim da smo mi čak uzeli 38 )super su joj, jako su udobne i mekane ,a sportske ,dušu dale za trčanje po vani.
Evo ove prve , 290 kn
http://www.shoemanic.com/int/Kids/Trend?trend=7I0
09 svi 2012, 08:31
Super, to se traži.
Fala!
09 svi 2012, 09:26
a ove druge su naše, samo bez cvjetića i s drugom kombinacijom boja. Isto za tanane nožice
15 svi 2012, 19:25
Samo je razlika u cijeni znatna ,mislim između FW i Geoxa.