Evo i mene..nemam pojma kako vi al ja sam u zadnje vrijeme uzasno umorna.. nije normalno koliko se brzo umorim.
Danas sam ustala u sedam , jela , otpratila muza na posao i zavalila se opet do deset i mogla bi jos da na posao nisam morala.
Jedva cekam da zavrsim raditi pa da mogu spavati i izlezavati se do mile volje.
Vidim na face set spominjale spremanje torbe za rodiliste . Pa eto ja sam za sad dosla do stadija gdje sam oprala i ispeglala savacice, odvojila neke majice koje cu i strpala ih u jednu torbu.
Posto sam i sama svijesna da je mozda vrijeme za ozbiljnije spremanje, danas sam se uhvatila malo detaljnijeg spremanja. Posto sam sa kolicima dobila ogromnu lijepu torbu odlucila sam u nju sloziti stvari.
Znaci 2 spavacice na kopcanje naprijed, 2 grudnjaka za dojenje, 5 bokserica, 1 par carapa, 3 pamucne majice sa kratkim rukavima, jedna na naramenice, jedna lagana trenerka do koljena - donji dio , vesta sa dugim rukavima na kopcanje i mislim da je to to sto se odjece tice. Ako mi eventualno jos sto zatreba -dragi se dobro snalazi u mom ormaru
Sad sam nasla jedan mali neseser u kojeg cu trpati testere krema , sampona , kaladonta...sto znaci da je red da obidjem parfumerije
Stavila sam i 4 uloska za poslije poroda i nekoliko jednokratnih jastucica za sise iako mi to ne treba tamo jer oni daju sve pa cak i pelene tako da je to to.
Sad cekam da dragi dodje kuci i da vidi torbu na krevetu u spavacoj, mislim da ce past u nesvijest od straha