Sada je: 04 kol 2026, 17:06.
Moderator/ica: Diami

da brzo prođe i
Lauri da je uho puno ne boli. Ima li ti možda netko biljku čuvar kuće, ona pomaže kod upale ušiju, tj.njeni listovi, http://www.plantsmedicinal.com/herbs-co ... p?lang=hrv. Možda ga digod po Marjanu ima za ubrat na divlje, ako ti niko nema, uputit ću ti ja busom, mojoj priji raste isprid kuće.

Cijelo vrijeme imam potrebu za pisanjem iako nemam ni sta. Mah, svu srecu sutra imamo pregled pa cu vidjeti sta ce mi gin reci. Jedva cekam

, tako se namjestio
Stucanje osjetim nekako na desnoj strani, a ta tvrda okrugla loptica sta se seli bi trebala biti glava. Al to onda znaci da vise nije glavom prema dolje. Mah nemam pojma, vidjet cemo sutra sta ce reci gin.

.odjednom naglo,takorec preko noci mi se trbuh zaokruzio,skamenio,bas je pravi trudnicki(znam da smjesno zvuci,ali moj ginic mi je reko da mi je salast i da necu imat velik ) ..sad kad sam pravi balon sad su poceli problemi zvani neprestano pisanje i udaranje....svaka mama je presretna sto joj se dijete oglasi,sto udari,sto zna da je zivo i veselo al nekad zna i to bit previse...ja vec eto 3 tjedna ne spavam ko covjek a jos skoro 2 mjeseca me djele do poroda,znaci sta me jos sve ceka tko ce ga znat...ustajem svakih sat vremena na wc...ginic mi je prepisao normabele..mislim si ja pa nisam luda
..kaze da mi je maternica preaktivna za tjedan u kojem se nalazim,a posto i nisko nosim moglo bi doc do prijevremenog p.....al ja neznam jel gore kad lezim i odmaram ili hodam...nije mi jasan taj moj pisonja,bas kad legnem i kad ima svoju komociju on mi sjeda na mjehur i lupa svom snagom...

nikad se ne zna... sto si medu zadnjim proljetnicama ostala?
)

mamac2012 je napisao/la:hehehe, trabakulicenikad se ne zna... sto si medu zadnjim proljetnicama ostala?

Trabakulica je napisao/la:mamac2012 je napisao/la:hehehe, trabakulicenikad se ne zna... sto si medu zadnjim proljetnicama ostala?
pogledaj listu i datume...sve će ti bit jasno.![]()
neznas sta je gore, bit prva ili zadnja
Trabakulica je napisao/la:pozdrav ljetnice!![]()
samo sam vas došla zamolit nešto...nemojte počet rađat prije mene! Hvala unaprid!
do čega je došlo

!
.
! samo ti slušaj doktore i bit će sve ok.
[/quote]

, krvna slika ok, samo malo željezo nisko pa i dalje nastavit pit. 

Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.