Sada je: 11 lip 2026, 17:33.
Moderator/ica: Diami

rajvos je napisao/la:Ljeto nam se vratilo
16.dio-drugi put

Doduse, i Ena mi je cijelo prvo ljeto provela u bodicima (bilo mi je zao pakovati je u nesto drugo na +40) tako da mi je to i bilo najpotrebnije.

snowwhite je napisao/la:Jel mislite da ce nam trebati plisane tutice na pocetku? Ako bude koja hladnija noc? Ili samo ja nisam normalna?! Njih imam hrpu i sad mi se cini nis od njih. Odvojila sam 2-3 da mi budu tu negdje ali nisam ih prala jer ssi mislim da toliko hladno ne bude bilo...

snowwhite je napisao/la:Jeej super je sada
Dakle nisli start medju ljetnicama. Ajd ja saam neka sredina pa imam jos vremenaiako se moram pohvaliti da sam danas oprala masinu vesa za bebaca. Ovo sto mogu iskoristiti od mojih decki. Jos cu dobiti od frendice nesto pa kad i to sortiram dq vidim jel mi sta nedostaje. Bodija sigurno ne, vec ih sad imam 50 valjda
Jel mislite da ce nam trebati plisane tutice na pocetku? Ako bude koja hladnija noc? Ili samo ja nisam normalna?! Njih imam hrpu i sad mi se cini nis od njih. Odvojila sam 2-3 da mi budu tu negdje ali nisam ih prala jer ssi mislim da toliko hladno ne bude bilo...
Bome i mi imamo bodija na bacanje, al nek ih bude. Imam i zabica , tanjih, debljih, majcica isto sa dugim rukavima, a ako mi bas sta zatreba kupit cu kansije.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.