Za sve koji su u postupku posvajanja, udomljenja. Sve o zakonima, centrima za socijalnu skrb, ali i osobne priče kako smo uspjele. Tu smo da damo potporu i snagu za krenuti dalje do cilja - postati roditelj!
Odgovori

Re: Moja bajka...

01 svi 2012, 13:15

posjet je bio jako ugodan.došle su soc radnica i kolegica,zadržale se oko pola sata.napisale zapisnik;kvadratura kuće,broj prostorija,pogledale dvorište i to je to...sobu nismo uređivali jer ne znamo dob ni spol djeteta pa je malo nezgodno kupovati namještaj.to stignemo :D mislim da nije niti potrebno uređivati sobu ranije.kolač sam ispekla ali čisto zato jer je MM bio rođendan taj dan tak da se poklopilo;ali su mi rekle da pečem odlične kolače i da to obavezno navedem u molbi :lol ma sve u svemu posjet je bio odličan...i da,moram se pohvaliti,onaj tzv "sastavak" na temu "ja kao roditelj";rekle su mi da ih nikada nitko nije tako dirnuo kao ja svojim riječima,svi su ga morali pročitati.rekle su da su tek tada shvatile koliko su sretne jer imaju djecu i koliko ih zapravo svi uzimaju zdravo za gotovo...eto morala sam se pohvaliti ;) :p znači,obradu prošli,čekamo rješenje i šaljemo molbe :yess :yess ančice,nadam se da sam ti pomogla bar malo,ako te zanima još kaj slobodno pitaj.da nije bilo vas cura sa ovog pdf-a bila bi ko muha bez glave,hvala vam na svemu..još se samo nadam da ćemo uskoro zajedno slaviti dolazak našeg anđela :kiss i da,još nešto jako bitno..MM je neki dan pitao kak ćemo farbati sobu???kaj će biti roza ak bude cura??jel se može zvati petra....totalno je puknuo :hahaha :hahaha sav je euforičan i smiješan.kaže da se uopće boji zamišljati taj dan (valjda da ne pukne od sreće :hahaha )...ljubim vas sve

01 svi 2012, 13:17

i da..pitanje? jeste vi slale molbe centrima prije nego ste dobile rješenje tj mišljenje?dali ja mogu poslati molbu pa naknadno rješenje?ili da pričekam?hvala :kiss :kiss :kiss

02 svi 2012, 12:48

Ivana pismo nisam pročitala ali si me dirnula :kiss :kiss :kiss da u vaš život što prije uđu Petra i Petar :kiss

04 svi 2012, 07:29

Hvala ti Ivana :luv , naravno da si mi pomogla, svako iskustvo je dobro došlo. I ja sam razmišljala da je teško unaprijed pripremiti sobu za dijete jer ne znaš uzrast ili spol, ali me je sram ako dođu u posjetu, a vide sobicu neoličenu (zidovi imaju rupe od posljedica polica i postera) pa sam mislila za prvu silu oličit na neku neutralnu boju. Super za kolače, i ja jako volim peći kolače i kuhati. I za sastavak čestitam :yess ! Vjerujem da ćeš biti odlična mama :srca

08 svi 2012, 13:59

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

08 svi 2012, 18:53

Vibram da vam vaš mali anđelčić d0đe brz0
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:kiss :kiss

13 svi 2012, 22:12

pozz pratilice moje :kiss :kiss upravo sam isprintala molbu u milion primjeraka,šalim se, u SAMO 80...sutra pravac po koverte i slanje.rješenje još nismo dobili ali to sam naglasila u molbi,čim ga dobijem šaljemo ga naknadno...valjda ću uspješno polizati sve te silne markice sutra,ak ne zaljepit ću ih svom slinavcu od pesa na jezik pa nek ih liže :hahaha do slijedećih novosti :kiss

13 svi 2012, 23:16

:luv :kiss

14 svi 2012, 09:11

Samo hrabro naprijed!!
:kiss

22 svi 2012, 09:48

jutroooo...da se malo javimo :mah kovertice poslane,sad čekamo par dana pa krećemo u zvanje i zivkanje.... :dada :dada malo po malo do cilja :kiss :kiss

23 svi 2012, 08:32

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sretno! :proljece

23 svi 2012, 10:00

Držim fige :luv

23 svi 2012, 15:10

tamara1981 je napisao/la:Držim fige :luv

Da što prije dođete do svog cilja :kiss

25 svi 2012, 14:52

ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vas zatrpaju dobrim vijestima i da pisma sto prije dobiju odgovor :kiss

27 svi 2012, 08:36

pitanga je napisao/la:ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vas zatrpaju dobrim vijestima i da pisma sto prije dobiju odgovor :kiss

:dada :kiss :kiss

28 svi 2012, 10:45

jutro najdraže moje...
http://www.youtube.com/watch?v=t5qURKt4maw

zašto ova pjesmica??baš ona odražava mene i moje misli danas...upravo su na moja vrata pokucale četiri koverte sa odgovorima od centara kojima smo poslali molbe.naravno,sve vrlo službene sa odgovorom imamo vas u vidu...ali,u meni je to probudilo neizmjernu sreću i radost,jer svakim danom smo sve bliže ostvarenju našeg sna!!!! :luv :luv naša srca su spremna,doduše već godinama,ali sada je vrijeme da ih ispunimo srećom...i baš me hvata EUFORIA od svega!!!!! :kisichagic

28 svi 2012, 14:44

:hug
i sretno i dalje :luv

30 svi 2012, 12:36

želim ti svu sreću i da što prije u vaš život i srca uđe jedan anđelčić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:kiss

03 lip 2012, 03:39

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ja da vaša dječica odavno rođena u srcu što prije pronađu put do vas dvoje :kiss

08 lip 2012, 22:28

pozdrav drage moje...MM gleda tekmu (naravno :kino ) a meni je taj nogomet tak zanimljiv...moš mislit...uglavnom,kovertice stižu svaki dan,odgovori naravno negativni,nemamo djece trenutno... :ajme ,isto,moš mislit...ali nema veze.doći će i taj dan,USKORO!!!sigurna sam u to...jedva čekam dan kada ću sa vama podijeliti svu sreću ovog svijeta i reći da sam postala MAMA.. :kiss :kiss :kiss

08 lip 2012, 22:41

:gata da več iduče utakmice Eura MM neče moći gledati na miru od silne buke vašeg :bab ,želim ti puno sreče i šaljem puno :kiss :kiss

09 lip 2012, 22:08

doja je napisao/la::gata da več iduče utakmice Eura MM neče moći gledati na miru od silne buke vašeg :bab ,želim ti puno sreče i šaljem puno :kiss :kiss

:dada

14 lip 2012, 16:46

sretnooooooooooooooooo do neba

18 lip 2012, 15:09

zelim ti sricu do neba...u svakoj bajci postoji happy end,nadam se da ce i ova uskoro zavrsiti :i zivjeli su sretno do kraja zivota...a svi znamo da u svakoj bajci postoji ceza i princ...pa eto ja navijam za cezu i princa...da onom tvom cukcu dobro ispotezu usi...hahhaahh...viditi ces ljubomore!! :lol

22 lip 2012, 21:21

moj ćuko je spreman za natezanje ušiju(hvala Bogu pa su mu dovoljno duge :lol )...ceza i princ sigurno dolaze!ja svima govorim da ću ove godine biti mama,a oni nek mi dokažu suprotno,i baš me briga...eto :dada :dada čekamo...čekamo...

20 ruj 2012, 18:07

da što prije počnete živjeti vašu bajku :luv :kiss

27 ruj 2012, 05:15

Ivana,upravo sam prvi put procitala tvoju pricu :luv
Zelim ti svu srecu ovoga svijeta i da sto prije postanes mama :kiss

14 lis 2012, 17:25