Jučer špageti s bolonjezom (pola svinjetina, pola junetina) i zelena salata. Danas ostaci od jučer, plus poriluk čušpajz s kuhanom šunkom na kockice. Sutra smo na rođendanu.
izvadila sam pileće filee, a što ću s njima, nemam pojma.
03.08.2001 kroz život hrabro , dalje udvoje 19.09.2006 stigao sa prvom jesenskom kišom 25.08.2012 kad je već nestala nada, došao kao najljepše iznenađenje
Danas polpete od mjesanog mljevenog i ribanih tikvica, uvaljane u krusne mrvice i parmezan (cure ne vole tikvice pa sam im rekla da je ribani sir- smazale su s gustom i vikale mmmmm, jos ) i krumpiric kao cips, salata mjesancija. Za desert sladoled, a za veceru palacinke s cokoladom i jagodama.
- subota - rižoto (smeđa riža) s piletinom (file) i krastavci s vrhnjem, desert: jagode sa šlagom i dinja - nedjelja - pile i mladi krumpir iz rola, krastavci s vrhnjem, desert: sladoled
jučer mesna juhica, patarače i salate. Oduševilo me sto sam nagovorila djecu da pojedu patarače i čak su im se svidjele (naravno prije ih nisu htjele niti primirisati) Danas ostatak juhice od jucer i rizoto po sistemu sve sto imas doma potrpaj nutra
Za moje najdraže teletina sa bižima i krumpirom (toć), a za sebe ću sad svaki dan morati smišljati nešto posebno bez mesa jer sam na nekoj spešel dijeti iz zdr. razloga (a divote kad čovik od 55kg mora na dijetu
Jučer peka s purećim bazacima i hrpom povrća. Šumske jagode sa šlagom za desert. Danas povrće iz peke od jučer i krmenatli pečeni na grill tavi. Zelena salata.