Sada je: 17 tra 2026, 13:22.
Moderator/ica: nadicab

ovo ne pišem zato da se hvalimo, nego da istaknem koliki je uložen veliki trud u sve to. Ja uvijek imam neku rezervu prema ocjenama, da li on dobiva ocjene i na račun invalidnosti ili su to zbilja realne ocjene. Ove dvije su sigurno realne.nadicab je napisao/la:Zato sada mučimo s objašnjavanjem decimalnih brojeva:
5 < 25
ali
0,5 > 0,25
to tražim neki dobar način kako da mu to sjedne, a ne samo da bez razumijevanja to prihvati

. Test za testom + još novog gradiva...
) 

jos ga je prof. pohvalila jer on je sve napamet trebao znati, nije mogao ba iti pogled da se prisjeti jer ne vidi. Samo mu je asistentica rekla koji je naslov na slajdu i on je govorio. Na kraju se zahvalio i dobio pljesak! 

martina mama je napisao/la:....Veceras se pustila od kraja. Zvali ju mi, al rekla da se mora spremati i da nema vremena za razgovor. Htjela je samo cuti sestru. Nas tko sisa.
Ja sam psihicki izmorena. Ko Domijev tata:-)
Ipak, zadovoljna jer je ovo za sve nas veliki korak naprijed.
Jos sutra i gotovo!!
- i da - koga vraga gnjavite dijete dok se zabavlja ???

IRENA je napisao/la:martina mama je napisao/la:....Veceras se pustila od kraja. Zvali ju mi, al rekla da se mora spremati i da nema vremena za razgovor. Htjela je samo cuti sestru. Nas tko sisa.
Ja sam psihicki izmorena. Ko Domijev tata:-)
Ipak, zadovoljna jer je ovo za sve nas veliki korak naprijed.
Jos sutra i gotovo!!
Bravo Marta još jedared- i da - koga vraga gnjavite dijete dok se zabavlja ???
![]()

nadicab je napisao/la:. Na kraju se zahvalio i dobio pljesak!

IRENA je napisao/la:Jedino mu rukopis - katastrofa ! ( sunce mu mamino !!!) ( Ne bi učiteljica nit spomenula, već sam ja ( zločesta ja - ali fakat mu je rukopis ko nogopis)
Dan po dan ( odbrojavam) ... i ova šk. godina polako ide kraju . BOGU HVALA

i da, domijev tata je nakon sto se putnik vratio i nakon sto je vidio slikice iz grada mladih izjavio: bila si u pravu!

martina mama je napisao/la:Dobila he nagradu za najbolji styling i frizuru. Vraca se DOMA!!!! Izdrzali svi!!!

a on me stvarno iznenadjuje jer samo kuka kad ce pa kad ce ....Inace prvi je prosao sa 5 sad ce u 2 razred i stvarno ima volje za sve

da će se sve to odraditi na sjednici, a tu je i defektologica koja će za svako dijete odraditi svoj dio ... u principu je sve prošlo puno bolje nego što sam mislila, a ono gdje je štekalo ćemo popraviti ove ŠG.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.