03.08.2001 kroz život hrabro , dalje udvoje 19.09.2006 stigao sa prvom jesenskom kišom 25.08.2012 kad je već nestala nada, došao kao najljepše iznenađenje
kus kus namočiš, bob malo skuhaš, tikvice prodinstati na luku i pred kraj ubaciti bob. Pomiješati sve sa kus kusom i na kraju nasjeći svježu rajčicu i dodati malo feta sira.
Ja ti to tijesto mijesim i dižem u pekaču. Taman će biti gotovo kad dodjem doma.
330 ml pola vode pola mlijeka ili malo više mlijeka, od oka ulijem maslinovog ulja ,cc 2 velike žlice, mala žličica soli, 525 g glatkog brašna i 2 male žličice suhog kvasa.
Danas sam izmješala dinkel brašno cc 150 g i obično pšenično glatko polubijelo tip 850.
viki, ja za pizzu zamjesim ludo tijesto, ima na forumu recept i topic od mnoštvo strana. to mi nikad ne omane
03.08.2001 kroz život hrabro , dalje udvoje 19.09.2006 stigao sa prvom jesenskom kišom 25.08.2012 kad je već nestala nada, došao kao najljepše iznenađenje
viki,evo ti jednostavan receptić najjednostavniji. 1 kocka svj.kvasca cca 600-700 gr.brašna(ja stavim obično glatko) 2-3 žlice ulja sol umijesiš sa pola mlijeka-pola vode-da bude mlako
To mi bude za 2-3 pizze,sve zavisi na koju debljinu razvaljam,a što tanje to je bolje.E da i ja ga ne pustim da se diže,jer se malo podigne dok se ispeče,ma bude super.Koristim papir za pečenje,neznam kako ti.
juha od korabice, pohana pileća prsa, njoke u povrtnom umaku, salata od mladog zelja
Danas smo svi na okupu od jutra pa zato: -marenda (domaće fritule i svježa narančada) -ručak (juha, piletina i teletina na gradele + povrće na gradele) -večera (salata od tune, kukuruza i pomidora s paštom od riže)
Danas-juha od rajčice,mljevene šnicle,pire i zelena salata Sutra-pileća juha s mladom mrkvicom,pečeno pile u umaku maggy(onaj s paprikom-odličan je),pečeni krumpir,salata,a za desert kinder pingvin kolač