Sada je: 16 kol 2026, 00:45.

Liv Tyler je napisao/la:Nama se bliži rođendan, a nemam ideju. Uopće.
a ja nek mijesim

ma kakvi boysice, uopće nije komplicirana 
filuješ tortu u zdjeli da dobiješ oblik polukugle, a sve ostalo su jednostavni dodaci, tu i tamo koja peraja, glava, ruke, noge 

a trenutno ih nema nigdje ni za kupiti, sve se prodalo... kiki i lara mi je uzela zadnji, sigurno

cijela konstrukcija treba doći odjednom preko torte, uf... s ovim bi se i ja mislila dobrano 

...al nisam niako ja mogla bit ta koja je uzela zadnji jer nisam naručila u dore kalupiće nego kupila u splitu
i anđelić ti je pre predivan....ne uveličavam... 

Madir je napisao/la::hahahama kakvi boysice, uopće nije komplicirana
Jok nije!

kiki i lara je napisao/la:stvarno super tortica.....orginalna definitivno....sad za slijedeću školsku godinu jednu ovakvu odmah na početku za zbornicu...i nemaj brige ...

Ako baš želiš da bude 3D onda je malo teže ali nije ni to problem. Naravno, lakše je ako ti likovi "leže" a ne stoje. Isto ispečeš tortu, izrežeš u obliku npr. Štrumpfete ( možeš isprintati lik, izrezati ga i nek ti posluži kao šablona za rezanje ), ostatak torte zdrobiš i izmiješaš ( onaj izrezani višak ) i tom masom radiš ispupčenja i izbočenja na Štrumpfeti. Premažeš buttercreamom i na kraju prekriješ fondanom ( ticinom ) ako si tako mislila. I to u 2 sloja. 

kiki i lara je napisao/la:predobra je..i ja bih takvu nosila

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.