Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
13 lis 2011, 13:35
Ima te li iskustva kod korištenja imunoglukan sirupa kod djece? Savjeti, preporuke molim.
13 lis 2011, 13:42
Imam odlična iskustva s
Immun 44 sirupom.
13 lis 2011, 13:46
Rimaithor je napisao/la:Imam odlična iskustva s
Immun 44 sirupom.
Možeš li par riječi - kako vam je postao drag, koliko dugo ga pijete...djeluje moćno na linku...koliko košta...thnx
13 lis 2011, 13:51
Pije ga periodično, recimo 3-4 flaše godišnje.
Cijena je oko 160kn.
Njega baš zaštiti, lani nije ni jedan dan izostao s nastave.
13 lis 2011, 21:29
Ja sam u Klaićevoj dobila preporuku za Imunno 44 a od pedijatra za Imunoglukan. Tako da sada nisam sigurna koga poslušati.
13 lis 2011, 21:50
Kad je L bio bap iscrpljen od stalno nekih upala, nam je dao Imunoglukan,
i pili smo ga 1 žlicu dnevno, i vidno ga je vratio u život
nije nešto specijalno dobio apetit od njega, ali je baš živnuo, to se vidilo na njemu.
Rima, znači on se smije piti tako često ?
ja sam shvatila da je to baš onda kad je imunitet na nuli
13 lis 2011, 21:53
dali immun 44 povečava apetit?
13 lis 2011, 22:02
[quote="danni"]Kad je L bio bap iscrpljen od stalno nekih upala, nam je dao Imunoglukan,
i pili smo ga 1 žlicu dnevno, i vidno ga je vratio u život
nije nešto specijalno dobio apetit od njega, ali je baš živnuo, to se vidilo na njemu.
Danni, a da li mu se imunitet od Imunoglukana poboljšao? Koliko je bio star kada ga je pio?
13 lis 2011, 23:13
Mama Mia28 je napisao/la:dali immun 44 povečava apetit?
Nisam primjetila.
14 lis 2011, 08:52
zaca, prošlu zimu/proljeće je pio, imao je 6 godina.
poboljšao se, da
30 lis 2011, 15:48
Da li netko ima iskustva sa Imunoglukanom? Imam curicu od 2 godine i jako slab imunitet...
02 stu 2011, 11:12
danvin, spojila sam tvoju temu sa već postojećom gdje ćeš
lakše pronaći odgovor na svoje pitanje.
13 stu 2011, 06:06
počela sam ga i ja davati svojoj curici od 2 g. i 2 mj. Otkad smo krenuli u jaslice, a to je sa godinu dana, mislim da je popila sigurno preko 10 vrsta antibiotika i nedavno je završila na penicilinskim injekcijama radi strašne gnojne angine. počeli smo nakon toga piti imunoglukan, i još 2 tjedna nismo išli u jaslice, već smo se malo oporavljali od svega. i evo, prošli tjedan je krenula u jaslice, i već u petak je opet počeo curiti nos. nisam sigurna, ali mislim da su joj puno blaži simptomi nego inače. pričekat ću još par dana pa ću vidjeti. inače joj SVAKA prehladica završi temperaturom. evo nedjelja je, i fala bogu (ili imunoglukanu) još je nema, i mislim da nosić ide na bolje.
13 stu 2011, 10:00
Ja ću opet biti partibrejker. Kod svoje nikakve promjene nisam primjetila nakon boce imunoglukana, kratko nakon toga bila zaradila je dvije uzastopne jake upale uha. Kad sam rekla privatnoj pedijatrici da joj nije pomoglo rekla mi je da ga onda više ni ne uzimam.
Moja rodica je maloj jedan dugi period davala imunoglukan, skoro godinu dana stalno i nakon toga mala i dalje svaki mjesec redovito nešto pokupi i često je na atb-u tako da po našim iskustvima "žali Bože para".
12 lip 2012, 23:10
Mi ga koristimo 2 mjeseca, i neznam dali je do njega ili slučajnost ali nije bio bolestan u to vrijeme
Prije toga stalno, ali stalnoooo nešto, jedno prođe, drugo dođe. Upale uha, upale grla, rota, neka upala nosa

od koje smo završili tjedan dana u bolnici, svaka prehlada bi vodila temperaturi, ma svaki izlazak iz kuće bi vodio curenju iz nosa
Samo da ovako nastavi i ja prezadovoljno.
p.s. uz imunoglukan uzimamo i vitamine ali njih uzimamo duže i nisam primjetila neko poboljšanje od njih
26 lis 2012, 13:31
Koliko dugo se onako u kontinuitetu može piti IMUN 44?
02 stu 2012, 00:51
Naša pedijatrica nam je rekla da niti jedan pripravak za imunitet ne pijemo dulje od mjesec dana. To je samo dok dijete ne očvrsne nakon neke viroze ili bolesti. A tada treba samo nastaviti sa zdravom prehranom (voće, povrće) i boravak na svježem zraku.