Sada je: 22 tra 2026, 01:59.
), pitam se kako ti je ovo slabo:MalaSirena je napisao/la:nedjelja - pileća juha, pohane svinjske šnicle, pire-krumpir, zapečeni karfiol zaliven vrhnjem i posipan sirom, salata i za desert Ženske mušice

a danas smo imali skoro svako ručak za sebe - djeca torteline sa šunkom u umaku od vrhnja, mm sataraš, a ja tikvice pečene na teflonu s mladim češnjakom; za sve salata od paradajza, sira i krastavaca, i za desert sladoled i višnje i trešnje.olja je napisao/la:Na stranu to što nemam predstavu šta bi to bile Ženske mušice (ono što ja zamišljam ne bi se moglo poslužiti kao desert), pitam se kako ti je ovo slabo:
MalaSirena je napisao/la:nedjelja - pileća juha, pohane svinjske šnicle, pire-krumpir, zapečeni karfiol zaliven vrhnjem i posipan sirom, salata i za desert Ženske mušice
Ne sjećam se šta smo jeli ovih danaa danas smo imali skoro svako ručak za sebe - djeca torteline sa šunkom u umaku od vrhnja, mm sataraš, a ja tikvice pečene na teflonu s mladim češnjakom; za sve salata od paradajza, sira i krastavaca, i za desert sladoled i višnje i trešnje.
Za večeru muffini s višnjama.

) svidjaju 

olja je napisao/la:Nisam ni ja mislila na kalorijsku vrijednost nego na vrijeme provedeno u kuhinji
(bed je što u tih sat i pol napravim totalni kaos u kuhinji, ali i za to imam razrađenu podršku
)

), krastavci, a za desert trešnje i "sladoled" od jagoda

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.