Molim za info gdje ima za kupit "Guess who" igru?
Moj maleni ju je igrao na engleskoj igraonici i odusevljen je njom, ali sve sam pretrazila i nema je nigdje
Znam da je nekad imalo u Turbo limachu, a sad u One2play ima samo ta Pogodi tko, a tu ne zeli...
Mi inace isto jako volimo Uno, i druge kartaske igre poput Pokemona i sl., pa ona Alibabina deva (na klimavu devu treba natovariti stvari).. a u zadnje vrijeme voli onu Lego Ninjago igru, i stvarno nije losa
Od klasika uvijek pale Memory i Čovjece, a jedno vrijeme je i po cijele dane slagao puzzle..
Nagovorio me da kupim i onu Cik-cak, kao u 3D- uzas! Bacen novac, dva puta je odigrali i sad skuplja prasinu

Nazalost to nisu iste igre, evo bas su cure na prosloj strani objasnjavale.. Pogodi tko je ono sa karticama koje idu na celo, pa postavljas pitanja da pogodis tko si, a Guess who bi bilo ono gdje svaki ima jednu kao plocu sa punu likova nacrtanih na male plocice koje onda preklapas dolje kada se eliminira neki lik, dok ne ostane onaj kojeg je netko zamislio..
, i ovu drugu ne mogu nigdje naci..
), onda uno, crni Petar, magarac, čovječe, nemoj probuditi tatu, guess who (imali onu sitnu iz happy metala
), i ovog Gavrana sto Diami spominje smo imali putnu (samim tim jeftiniju verziju), onda jamb putni isto habin, nisu brojevi nego životinje....
)