Pikolo, dosta niže cijene, ali na uštrb kvalitete. najbolje možeš proći po trgovačkim centrima.
hodalica ti ne treba, dijete radi milijun razloga ne bi ni trebalo biti u hodalici (ovdje imap navedene razloge
viewtopic.php?f=48&t=47881 ).
relativno ok kolica su Bertonne, ima ih po trgovačkim centrima (Konzum, Interspar). nisu uopće loša, sva koja sam uzela u ruke su lagana (što je dosta bitno jer ćeš ih nekada morati tegliti skupa s djetetom), ima i onih kojima se ručka okreće (jedna od najpraktičnijih osobina), i onih sa skroz ravnim položajem (isto bitno radi kralježnice).
stol za presvlačenje ti nije neophodan, tih nekoliko ladica možeš osloboditi u bilo kojem ormariću u kući. nama je odlična bila ona podloga za presvlačenje koja se stavlja na sam krevetić. puno je veća od svih podloga koje su na tim ormarićima, koristili smo ju jako dugo, i to je nam je bila jedna od korisnijih stvari (kada bi u gostima presvlačili na krevetu, kralježnica mi je pucala).
sjedalice su najjeftinije, a da ipak nešto valjaju, marke Nania. ima ih također po trgovačkim centrima (Interspar). stolice za hranjenje također po tim centrima (prati njihove akcije, one letke s kuponima s popustom u Intersparu, uvijek imaju povoljne dječje opreme).
za nosiljke ne znam. mismo imali jednu marke Tommy (jedna od jeftinijih), i nikada mi to nije bilo praktično. u početku, kada nije bio toliko težak, nisam ga mogla u tome nositi jer sam imala carski i problema s ranom, kasnije mi je bio pretežak, leđa su previše boljela i nakon nekoliko koraka.