valjda se dosad pokupilo što je imalo vrijedilo, žali bože vremena i gužve...ja sam se usput ponadala upecati fotić sa današnje akcije (14 Mpx za 400 kn), ali i oni su se razgrabili... ovo je bila info i za bubideu

Sada je: 08 kol 2026, 14:10.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
valjda se dosad pokupilo što je imalo vrijedilo, žali bože vremena i gužve...
boysmama je napisao/la:bili u Lidlu, doslovno nema ništavaljda se dosad pokupilo što je imalo vrijedilo, žali bože vremena i gužve...
ja sam se usput ponadala upecati fotić sa današnje akcije (14 Mpx za 400 kn), ali i oni su se razgrabili... ovo je bila info i za bubideu

boysmama je napisao/la:bili u Lidlu, doslovno nema ništavaljda se dosad pokupilo što je imalo vrijedilo, žali bože vremena i gužve...
ja sam se usput ponadala upecati fotić sa današnje akcije (14 Mpx za 400 kn), ali i oni su se razgrabili... ovo je bila info i za bubideu

viki je napisao/la:- danas u IG Froddo ima popust 30% na sve

viki je napisao/la:- danas u IG Froddo ima popust 30% na sve

bembolina je napisao/la:Ja sam daleko pa me zanima kako se kreću cijene Froddo poluotvorenih sandalica br.34 i 29?
Hvala!

neki dućan s nakitom i accessoires-ima

VIPmama je napisao/la:neki dućan s nakitom i accessoires-ima
Funky fish

Dudley je napisao/la:Zna li tko kada ce Benetton dodati popust od 20% na blagajni?

Tania je napisao/la:off topic....ali kad vidim koliko se toga zatvara....Sephora odlazi iz Hrvatske, OMV odlazi krajem godine....malo me lovi zebnja što nam se sprema

Cathy je napisao/la:Zakaj OMV odlazi, kaj ih je netko kupio?

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.