Postao/la mama77 » 28 lip 2012, 15:17
Halo, i ja sam mama jedne dvomjesečne bebe, prvih mjesec dana je bilo sve o.k, a drugi mjesec na ovamo katastrofa. Stalno ima proljev, zelenkaste i vodene stolice, sluzave, smrdljive, a da bi se uopće pokakala, to su muke žive, sva se preznojava, koči, grči, i to sve više kako vrijeme odmiče. Provjeravali smo je li u pitanju virus ili nekakva bakterija, međutim, ništa od toga. Tek jučer joj je vađena krv da se vidi na šta je alergična (zaboravila sam napisati da je od rođenja sisala), a protiv proljeva je dobila NAN BEZ LAKTOZE, PRO LIFE , LINEX BABY... ništa nije pomoglo. Danas je i povratila u mlazu poprilično, možda količinski i oko 2, 2i pol dcl po mojoj procjeni. Doktorica ne reagira, jer tvrdi, nije izgubila na kilaži, ali samo da spomenem, u prvih mj. dana dobila je 900 gr, a u posljednjih mjesec možda 2oo-3oogr.Znam da ima puno vrsta adaptiranog mlijeka, ali nismo u situaciji da eksperimentiramo. Ja sam na svoju ruku sebi u prehrani ukinula mlijeko i mliječno, i sad joj stoliuce nisu tako zelene, ali i dalje teško kaka, plače i grči se i ja sumnjam da je alergična na još nešto ali ne znam na ŠTA. Budući da je izvjesno da ćemo prijeći na bočicu, zanimaju me iskustva onih koji su imali iste ili slične probleme, jer ja više izlaza ne vidim, a i beba usljed davanja NAN-A sad radije prihvaća bočicu, sisu ni pod razno. Mučimo se na sve načine i ne vidi se kraja.