Sada je: 07 kol 2026, 20:03.

titirlica je napisao/la:ja zapršku napravim odmah na početku , nalijem vode , dodam koncentrat rajčice i vegetu, ubacim papriku i kuham paprike u tome .
Uvijek mi budu savršene

danijela81 je napisao/la:i ja isto, popržim brašno, zalijem vodom i rajčicom, posolim. kad proključa, tek onda stavim paprike, i lagano krčkam dok se skuhaju.
mrava je napisao/la:danijela81 je napisao/la:i ja isto, popržim brašno, zalijem vodom i rajčicom, posolim. kad proključa, tek onda stavim paprike, i lagano krčkam dok se skuhaju.
X

lilipop je napisao/la:Paprike su bile pun pogodak![]()
Napravila sam zaprsku od ulja,brasna,vegete,
crvene paprike i sosa od paradajza.
Zalila vrelom vodom i lagano poslagala punjene paprike.
Kuhala sam na laganoj temperaturi.
Sve je ispalo za prste polizati.
Saftic super ukusan,gustoca i boja savrseni.
Hvala jos jednom

kao i sve čega se dotakneš
lagana zaprška, voda, rajčica, sol. Ne koristim vegetu.

boysmama je napisao/la:vrh svake napunjene paprike umočim u bjelanjak pa u brašno da se stvori korica tj. opna da kod kuhanja sadržaj paprike ne iziđe van, ukoliko se slučajno koja prevrne ili okrene vrhom prema dolje...

boysmama je napisao/la:komad dobre sušene pancete na sitne kockice, bez toga nisu ni pola okusa...
boysmama je napisao/la: vrh svake napunjene paprike umočim u bjelanjak pa u brašno da se stvori korica tj. opna da kod kuhanja sadržaj paprike ne iziđe van, ukoliko se slučajno koja prevrne ili okrene vrhom prema dolje...

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.