danas je mm rođendan, pa je ručak njemu po želji, nimalo ljetni pileća juha, pohana piletina, restani krumpir, sos, zelena salata. za desert bijelo brdo u vidu torte
03.08.2001 kroz život hrabro , dalje udvoje 19.09.2006 stigao sa prvom jesenskom kišom 25.08.2012 kad je već nestala nada, došao kao najljepše iznenađenje
danas ostatak juhe od jučer - samo zakuhala, ostatak pohanog, napravila brzinski grah ala čili i skuhala djeci rižu s peršinom, paradajz salata.
desert torta od jučer i voće (ogrozdi, trešnje, maline)
03.08.2001 kroz život hrabro , dalje udvoje 19.09.2006 stigao sa prvom jesenskom kišom 25.08.2012 kad je već nestala nada, došao kao najljepše iznenađenje
Juha s domaćim rezancima, kotlovina s piletinom, svinjetinom, krumpirima i šampinjonima, miješana salata. Za desert nepečeni kolač od sira s preljevom od jagoda, a tko je želio mogao se zasladiti domaćim breskvama, marelicama, malinama i kruškicama.
Jučer salata od lešo mesa i polpete od tikvica. Danas barbeque wings i neko već povrće, mislim da će biti mahune (zeleni fažol?) Sanjala sam da pravm ferero tortu, to mi je znak
Dinstane mahune sa svinjetinom, pire-krumpir, krastavci s vrhnjem na salatu (to će biti sutra tek; danas smo jeli lovački, a ja sam ulovila sendvič i hrpu finog paradajza).
danas su bile paradajz juha i brzinske knedle bez krumpira sa trešnjama, djeci s čokoladom.
sutra ćemo vjerojatno špinat i pire.
ja bi danas napravila neku pitu s tikvicama. Ima li netko provjereni recept . S time da mi treba za manju količinu ili ako je veća onda da je fino i drugi dan.