Sada je: 29 kol 2026, 00:00.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

U najkracim crtama receno, izbjegavaju se secer, skrob i sve namirnice bogate ugljikohidratima (kruh, tjestenina, riza, krumpir) a jede se do sita mesa, ribe, jaja i povrca koje se priprema sa prirodnim masnocama maslacom, svinjskom masti, kokosovim uljem, maslinovim uljem.

Ja se lako mogu odreci skroba i svega bijelog..al voca i povrca svih vrsta nemogu.No za pocetak cu ipak bit dosljedna..Kasnije ubacim i koji ugljikohidrat.nasla sam izvrsnu aplikaciju za iphone LCFH namirnice dozvoljene,manje dozvoljene i skroz zabranjenje..sa Gi indexom,masnocama itd.
Gloria's Mum je napisao/la:nasla sam izvrsnu aplikaciju za iphone LCFH namirnice dozvoljene,manje dozvoljene i skroz zabranjenje..sa Gi indexom,masnocama itd.

palunkica je napisao/la:Gloria's Mum je napisao/la:nasla sam izvrsnu aplikaciju za iphone LCFH namirnice dozvoljene,manje dozvoljene i skroz zabranjenje..sa Gi indexom,masnocama itd.
Ajde razmijeni sa mnom ime te aplikacije

ali se stalno vrtim u krug.

...
. Sa druge strane, kad vežbam se odlično osećam i kile idu dole. 
(a znam da se nebi trebala vagat neg jednom tjedno,al nemrem si pomoc 

) krumpire, slatko, kolače. Jedemo voće, povrće, sir, jogurte, meso, jaja, vrhnje, majonezu, šunku, špekeca, jedemo corn flakes (pogotovo ja, jer ne mogu bebi uskratiti baš sve ugljikohidrate). Maloj uz to skuham još i neki prilog ili papa malo kruha ako je uz meso za prilog povrće!
Meni je OK ovako,ali mi fali 100kg lubenice 

Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.