trabo samo ću ti se slatko nasmijati

nadam se da ćeš uspjeti... do punoljetnosti
s starijom smo imali problema, mrzila je svoj krevetić iako je ja nikad nisam navikavala na moj nego bi na kreju iscrpljena od seljakanja tamo amo zaspala s njom kraj mene. nije palilo uspavat na sisi pa prebacit. uvik bi se probudila pa makar to bilo stoti put u noći dok se mamakrvavihočiju toliko nadvisila da je skoro upala u krevetić s njom pokušavajući je neprimjetni staviti. čak ni kad bi se u tom položaju zadržala po 15 minuti i tako po stoti put (ne pitaj kako, znaaju moja leđa). ovaj put sam rekla NE MORA BITI SVE PO PEESU nek spava i na lusteru ako oće, samo neka spava. i našli smo najlakše rješenje.... Kao i neve spojili krevete i makli stranicu i umjesto ona kod mene, uđem ja kod nje

ne biste vjerovali kako su krevetići izdržljivi. znam da nije trajno rješenje al dok traje ja sam blaženo naspavana
ako baš želiš ustrajati prija mi je rekla za trik kojim je uspjela. dakle beba se pri prenošenju u njen krevetić probudi zato što je mamin krevet ugrijan i miriše na mamu(ciku) a njen hladan i ... i ne miriše na mamu. ako bebu u svoj krevetić staviš na dekicu i na istoj je preneseš unjen ne bi trebala toliko osjetit promjenu. ja ću to pokušat na jesen, prevruće je da bi još i dekicu pod nju stavljala. možda bi uspjelo i s tetrom ili lancunićem mada sumnjam