Sada je: 17 tra 2026, 13:17.
Moderator/ica: nadicab
Madir je napisao/la:Neve ima od lamaze narukvica, na čičak, a imaju i papučice.
A možeš i sama napravit sa nekom trakom,pa prišij čičak traku.

nevenera je napisao/la:noah je napisao/la: budem ja sa svojom fizio. još malo porazgovarala o tome.
možeš, zašto ne
javi što kaže
. Mislim da ću skroz odustati od slinga i sl. , jedino ću ga koristiti za uspavljivanje i dojenje vani, mm će ga nosit do plaže na rukama po baby handling nošenju za tu dob ili će to malo do plaže biti u kolicima, a inače dok je budan biti će što više samo na tlu da se sam spontano pokreće kako želi, a ja ću mu biti stalno dovoljno blizu, slično ko u slingu. Mislim, bio je on i meni i prije dosta na trbuhu na puzzlama,ali smo se i dosta šetali u slingaču, šetnjama i nošenju je kraj dok ne prohoda sam... 

godšnji vježbalice, bronhitis - bolnica
on taman tad spava. mogu mislit kako će to izgledati
kako da to ispravim? jel pravilno da mu ruku savijam ja u laktu?

sve pet. kognitivno je malena znatno iznad svoje dobi; motorički - normohipotonija (u fiziološkim granicama). dakle, sa strane neuropedijatra - sve OK (kaže da ne trebamo ni vježbati, da je dovoljno da je postavljamo na trbuh).
mislim da će sve biti super!

šta, nema zamjenske, sami vježbate?nevenera je napisao/la:vježbalica je na godišnjem do 9 mj
ima ih 3-4 i to je to.super je da je ona zadovoljna ali ti s pravom ovako razmisljas.nevenera je napisao/la:radije bi da to kaž je zamolila da vježbamo još mjesec, čisto eto, radi mog mira

nev, zar ne mozete pasivno vjezbati tako sto mu glavicu, dok spava na trbuhu, okrenes na stranu na kojoj je skracen misic?nevenera je napisao/la:dok je spavao na boku smo mogli to i pasivno izvježbati
probala sam imat tetru pod glavom pa bih povukla, čekala da tvrdo zaspe pa micala rukom...
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.