Sada je: 17 tra 2026, 07:22.
Moderator/ica: Hajdi

gilakova je napisao/la:mene više smeta što je naš odnos u banani, ne bi meni bilo toliko teško oko djeteta da mi je on emotivni suport da pohvali, pomazi, ohrabri...ovako i što napravi meni je sve to bezveze jer meni treba podrška, ne maloj...mala je zadovoljna i sretna...

gilakova je napisao/la:kažem ali očito nedovoljno...pa šta imam govorit nije ćorav?!?!?!?!!!!!! ide mi na živce ovih dana intenzivno i intenzivno sam ljuta na njega i bijesna i treba mi nešto da po tom raspalim šakama ili da urlam s vrha zgrade....ja ne mogu reći da on ne radi ništa oko male...lagala bih, nije to...mene više smeta što je naš odnos u banani, ne bi meni bilo toliko teško oko djeteta da mi je on emotivni suport da pohvali, pomazi, ohrabri...ovako i što napravi meni je sve to bezveze jer meni treba podrška, ne maloj...mala je zadovoljna i sretna...s druge strane on se osjeća zakinutim jer sam ja hladna....bezveze i tako eto vrti svatko svoju storiju...ja neutješna on nezadovoljan...čekam vikend, opet će bit kilometarskih razgovora........
Što se tiče šetnji, N. pati od grčeva i totalno je nepredvidiva...zaista se ne mogu zamislit s vrištećim djetetom na Cvjetnom trgu koju ni sisa ne može utješit...ispalila bih do Trešnjevke
Neve..radi on sve to što si ti rekla...nije problem u tome, problem smo mi....

olja2208 je napisao/la:ja si to, zene drage, ne mogu pojmiti, mislim u vlastitoj priči, da MM ništa ne učestvuje, prolupala bih totalno.
i ne bih to prihvatila, ne vidim okolnosti koje bi to mogle opravdati jer obično su 2 ušli u roditeljstvo, i trebaju toga biti svjesni.
i to cijelim putem, jer osim što i mama mora biti zadovoljna i sretna, valja poslati poruku i djeci, da je jedino tako ispravno.

Ali on ionako nikad nije bio taj tip, više sam ja to forsirala. Sad kad me lupi po guzici i kaže: di s' ženo? ja znam da je to ljubav na njegov način. (o volim te neću ni pričati.
)

. A on došao iz grada u 3 ujutro pa se mora naspavat. Tad je J imala 15 dana i ja sam bila totalno pukla. Dobro sam se izvikala i od tad su me tjerali na spavanje i odmaranje dok mala spava.

muskarcima u svemu treba vise vremena za prilagodbu

a nekad ga baš triba upilati dok se ne pokrene. Ono šta mene najvise smeta je to šta kad napravi šta ga tražim drži se ka da mi je učinija neku uslugu
čak mi i u kakvoj prepirci zna dobaciti da kako druge žene stignu sve same (i kuću i posa i dite) a da san ja ka razmažena

Vicky & Mama je napisao/la:i onda ja u sebi krivim svekrvu šta je napravila od njega, proklinjem odgoj muškaraca u Dalmaciji i kunem se da ću ja sa svojim sinom bolje

(ne želim te ustrašit, samo da znaš da je to uobičajeno)) je predivna i ogromna. Vidit ćeš, samo da prođu ti najteži prvi mjeseci 

dtmb je napisao/la:a to sto kazes da ti ne pada napamet titrati mi izgleda ko inat..poljubit muza prva i grlit ga i nije neko titranje

ok ima takvih zena,ali ne mislis li da je onda sebicno to isto trazit od njegaKaya071 je napisao/la:dtmb je napisao/la:a to sto kazes da ti ne pada napamet titrati mi izgleda ko inat..poljubit muza prva i grlit ga i nije neko titranje
Sorry, ali nismo svi isti. Ne mislim da je ovo ikakvo inacenje. Ima zena koje se rode takve da znaju "titrati" oko muzeva. Vole se bacati u zagrljaj, vole cmakati muzeve, vole im govoriti ljubavi, duso, srce, bubu, shmubu, mucko, itd. A, ima zena koje to jednostavno ne mogu. Nisu se rodile takve, a te stvari se ne mogu .
ako nekoj zeni fali njeznosti( ovo sad kazem opcenito,na nikog se ne odnosi) ne mislis da je djetinjasto sjediti zivcaniti,funjakati se jer ju muz ne mazi,meni je to 
tanjabb je napisao/la:Nikakve prodike ti nisam davala, niti mi je to bila namjera.
Ja samo citam izmedju redova da si ti sada jako osjetljiva sto je normalno ali da isto tako pises jako ljuto i srdito.
Ako netko nije osoba od titranja onda sam to ja, ali to ne znaci da ne mogu s muzem mirno i otvoreno popricati o stvarima koje me smetaju i koje zelim promijeniti. A zivot me naucio da ako vrlo jasno ne artikuliram svoje stavove i potrebe da ce masa stvari proci mimo mene.
MM radi po 12 sati dnevno. Kad nam se rodilo prvo (i drugo) dijete on je i dalje radio 12sati i skoro pa nacionalni je praznik kad dodje doma prije 20.sati. Dakle moji su porodiljni prosli u tome da sam bila po cijele dane sama s bebom. Puno sam bila vani, setala se, nalazila se s generacijskim mamama iz Zagreba, isle bi na kavu/sok pa tamo nosale bebe, ali barem nismo bile same. Da sam bila sama cijeli dan doma prosvikala bih. Ovako sam nasla svoj ventil da se ispusem, a da to nije bio MM.
Ako ti MM docekujes nervozna jer si nosala dijete cijeli dan, dojila ju i brisala bljuvacku i jedva cekas da se on pojavi kao slamka spasa i onda kad on ne ispuni ocekivanja koja si imala... sta imas od toga? Je, kazu sretna mama sretna beba. Ali nije TM jedini koji te moze uciniti sretnom. To sam ti htjela reci.
I na zalost sve smo mi koje imamo vrlo odrasle muzeve (moj ih npr. ima 47) trebale na pocetku crtati neke stvari, neke zene to rade cijeli bracni zivot jer im je eto tako grah pao s muzjakom. Zato sto muski naprosto drugacije razmisljaju od nas i ne vide stvari koje vidimo mi i ne znaju multitasking.... da ne nabrajam dalje.

), a posli toga, pa do sad sve super! 

tanjabb je napisao/la:Forum je mjesto razmjene iskustava, tapsanja po ramenu i savjetovanja. Njegova velika uloga je i u tome sto vise ljudi znaci i vise pogleda na istu stvar. Nitko ne osudjuje Gilakovu nego joj se zeli pomoci. Svi znamo kako se jako promijeni odnos bracnih partnera kad dodje beba i iz iskustva govorimo kako to prezivjeti. Svidjali se nasi savjeti nekome ili ne, barem dobije neki drugi uvid u situaciju.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.