.Ovako ipak, mic po mic, shvati se da nema zahebancije s našom dosljednošću i odlukom da ne želimo slušat histeriju.
Sada je: 24 lip 2026, 15:40.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
.

i uvijek kažem za sada, tko zna šta nas čeka
Uglavnom zadnjih tjedan,dva Fran je strašno zločest..Inače se sam zna igrati ali ovih dana...
Još renoviramo kuću pa sam ja dodatno pod stresom,majstori ovo ono..stalno sam sama s njim..Tuče mene,baku didu tatu koga god stigne pa i sam sebe kad nije po njegovom..Baca igračke već ih je par polupao..Ako viknem krene se još jače derati..Kuham ručak on me vuče za nogavicu van,ostavim sve izađem van,sjeti se traktora u kući,vratimo se nazad hoće gledat crtani,upalim mu hoće drugi,stavim drugi,hoće soka,dam mu soka,hoće mlijeka,dam mu mlijeka neće..Pa treba piškit stavljaj ga...Ama ništa ne stignem,kuću nisam taknula tjedan dana još mi se i pijesak unosi od majstora,mrvica,muha...pa ne podnosim to
Evo sad je zaspao,vani se radi..ja kuham ručak i jadam se vama
Ima li kraja?Kako da se postavim?Hoće sve što ne bi smio,a kad se ne da urla baca se tuče...Jučer je sestričnu udario sitom po glavi od sile jer ne želi da mu dira igračke...Ako vičem tuče i mene grize,grebe.....Ne moram pričati da sam premorena od 6-10 sam na nogama,sama s njim i svim kućanskim obavezama koje se samo gomilaju...

Forest je napisao/la:E sad gdje je granica između faze tantruma i zločestoće![]()
Možda će se javiti netko i o tome

rucho je napisao/la:
to ti je ono hocu-necu... tantrum je nekontrolirano bjesno ponasanje... to ste sve napisale da dijete radi... a zloca je malo ocem malo necem.... moja girica je svojeglava i iznimno ziva ribica..... nema tantruma bas tako cesto... najcesce su kad je frustriran kad se ne vidimo dugo a nema mora il dide il slicnog..... kao ono "sta me saljes od sebe bezveze".... ... a ostale vristece trenutke dozivljavamo kad nije kako on zeli.... evo primjera.... kazes das joj dva para cipela da bira a ona nece... e tu ja onda ne dam da bira... uzmem prve i unatoc negodovanju obucem ih... ako nece van iz inata sjednem na stolac i cekam sta ce bit... najcesce pruzi ruku za van.... naravno ako moram negdje izac zbog obveze ignoriram vristanje plakanje i slozim ga u kolica i izadjem van... tek kad se smiri onda komuniciramo...
radovi u kuci... posjeti... rodbina... kad pocinje sa svojim performansom nema kompromisa.... nedavno je na plazi vristao i plakao ne znam zbog cega... i ugrizao je tatu... rekoh mm da ga ne kaznjava rukom jer ce i dalje grist i urlat vec lipo se skupimo i doma... to mu je najveca kazna..

Xmrs. eastwood je napisao/la:ona je u tim trenutcima zbunjena i sigurno ne zna sto bi s većinom osjecaja koji joj naviru - a onda na to dodano još i odvajanje od mame iza zatvorenih vrata - bojim se da može samo produbiti frustraciju.

. 
ivanak2602 je napisao/la: Pitam se sta je u njihovim glavama izmedju tamtruma...

. 
za crtice je svakako prerano.gabrielagabi je napisao/la:Crtići i igračke ga uopče ne zanimaju,

za crtice je svakako prerano
spava li po danu, to je bas malo sati nocnog spavanja.

olja2208 je napisao/la:za crtice je svakako prerano.gabrielagabi je napisao/la:Crtići i igračke ga uopče ne zanimaju,
spava li po danu, to je bas malo sati nocnog spavanja.

. grozna sam šta se veselim . Ali mi čekamo još nalaze krvi pa se nadam da je anemija kriva za sve
. Stalno se nadam da to nije njezin karakter ali MM je imao ovakav karakter kada je bio mali. I to je i potrajalo kod njega. Pa mene strah jesam li prestroga pa se stalno preispitujem
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.