Sada je: 18 kol 2026, 09:31.
Moderator/ica: nevenera

AIO ti nisu za jaslice. ne drže toliko dobro. meni je tin išao u fitted s dodatnim uloškom i pul coverom. i znalo je procurit. jer ja ga presvučem u 6.30 po njega idem oko 14.30 i vidim da su mi jednom ili dva put samo presvukli pelenu, tj svakih 4h. ako se dobro zapiša neće AIO držaticrna ofca je napisao/la:AIO pelenice kasnije za jaslice.
, a komoli ovu. A pocektice? Odmah se stavi unutra u džep doatni uložak.
, onda će biti S veličina.

bio bio ne bio kod nas
a ima jedan čiko što na piji prodaje ulja pa ću vidit kod njega i za lavandu i za čajevac.

ja kakicu odstranjujem tako sto pelenu prebacim preko ruba kante, ukakani dio je unutra, istusiram to, vodu bacim u skoljku a onda pelenu natrljam sapunom i cuvam u vodi dok mi se ne skupi dovoljno, naspricam lavandom ili uljem cajevca (onim iz DM-a, za ovu svrhu mi je cisto ok).i_ja_sam_mama je napisao/la:kažu da je najjednostavnije isplahnuti kakanjac sa pelene u wc školjci
i_ja_sam_mama je napisao/la:Crna ofca - gdje kupuješ linere? A jel ti pokupe rijetku kakicu?

kakica je zrnasto kašasta i fino pokupe taj krući dio. tak bar ne moram još i kaku ispirati. pelene operem sapunom (onaj iz dm-a) i sad ih stavim na sunce da ubije fleke. kasnije u mašinu i na pranje.

gilakova je napisao/la:IJSM na piji....hahahahahaha...otkad to nisam cula.....hahahahhhahaa
Meni taj bambino mio nije bio nist posebno. Puno vise sam ocekivala od njih pa sam zadovoljna da nisam kupila vise od pocetnog paketa...jos samo moram savladati tetre, to mi nikako ne ide...

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.