prekrasna zlatokosa!Sada je: 24 lip 2026, 14:02.
prekrasna zlatokosa!
morat ćeš nam jednog dana otkriti kako slikaš po tortama, sa kojim bojama i kojom tehnikom, baš bi voljela i to probati... a i u zadnje vrijeme me jako vuče da probam airbrush, jako su mi lijepe airbrush torte u kombinaciji sa ticino detaljima, fino se može nijansirati sa tim pumpicama... samo što je alat skup za popi... doći će i to jednom na red
jedna naša forumašica je tortu naknadno radila sama... slike mi nisu nešto ispale jer su sa lošeg moba, ali vidi se bit:

ja se više baziram na živuljke i crtiće, strah me i probati čovjeka napraviti, sve mislim ne znam ja to...
orchid je napisao/la:strah me i probati čovjeka napraviti, sve mislim ne znam ja to...
al nikako vremena da vježbam....a detalje obavezno stavljam jer nekako mi torta bude kao da baš nešto fali....

! carice ste!

Drugi nam je rodjendan, prosle godine sam pravila neku morsku, sa ribicama i tako tim zivuljcima, mislim da sam je kacila ovdje, i tetka joj je narucila ogromnu tortu sa onom macketinom, od koje se meni kosa dize na glavi
Dajte ideju 

i to je bila moja prva ticino tortica, ima je negdje u ovoj temi, možda bi mogla tako nešto. Ili rozu torticu (curica je jel tako) sa puuuuno cvjetića, srca, recimo leptirića, ili npr leptir tortu u obliku leptira ili tako nešto. Ili npr. gusjenicu, šarenu i tak. Puno je čini mi se lakše za curice, za dječaka auta, bagere i slično.

fancy je napisao/la:Zenske, trebam pomoc, gospodjici rodjendan za dvije sedmice, sve sam organizovala, ali nemaaaaam ideje kakvu torticuDrugi nam je rodjendan, prosle godine sam pravila neku morsku, sa ribicama i tako tim zivuljcima, mislim da sam je kacila ovdje, i tetka joj je narucila ogromnu tortu sa onom macketinom, od koje se meni kosa dize na glavi
![]()
Nisam bas neki majstor, sem zeceva za Uskrs i te rodjendanske, nisam se bas igrala, pa bih nesto jednostavnije, a da opet izgleda super. I tako ja cackam, i sve mi nesto, ili prejednostavno, ili prekomplikovanoDajte ideju
to ti je jednostavno, a efektno.

samo sam vidjela u popisu boja na netu da nema!

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.