Sada je: 10 svi 2026, 06:40.
Moderator/ica: nevenera

Mala Bornica je napisao/la:ako odlucim prodati ME rikki, koliko mogu za njega traziti? malo je koristen, imam ga nekih 5-6 mjeseci, L velicina (9-15,5kg), u boji. platila sam ga 9,25 funti.
noah je napisao/la:Samo da pohvalim ovu pelenu sa slike kod silki od storchenkinder, super mekana,svaki rubić je profinjen i mekan i oko nogu i na leđima,uska među nogicama pa je super za kretanje, a ovo vezanje nije uopće problem i super upija,za noć naravno ide dodatni uložak. Meni pelena čista 5

Treba mi i veci cover. Do sad sam koristila samo pul covere. Javljam se na ovaj topic jer vidim da ste tu najkompetentnije pisale o pelenama pa cete mi znati i najbolje reci. 
silki je napisao/la:vješat, sušit i slagat. moraš voljet pp, zapravo pomalo biti i zaljubljen u sve te dezene i materijale, ta ti taj posao ne bude težak. meni je slaganje suhih pelena, spajanje s pravim isertom, čista droga. pipam ih, ravnam, kopčam i slažem.
ta sam 100%

V. je jos sa 4 mj. radio rotacije, maher je u tome, zato mi i nije jasno zasto ona misli da mu to smeta, tamo gdje bi moglo smetati, nije, pa sam totalno zbunjena.nevenera je napisao/la:sad se okreće na s leđa na trbuh, obostrano u platnenima.
ja tu ne vidim problem

cim ga skinem golog on "poludi". Najvise ga stavljam golog na podlogu (u ogradicu ili baby gym), a ispod njega nepropusnu plahtu i jedino gol dize noge i okrece se 

to me i muci sto ide zima
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.