s godinama se skupi svakojakih torbi, malih-velikih-koznih-platnenih-u raznim bojama i sad vise ne znam kako bih u malo prostora sve to poslozila. Da imam puno prostora ne bih vas ovo ni pitala

Sada je: 08 kol 2026, 17:52.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

One omiljene vratim u njihove platnene vrećice, ostale poslažem neomotane jednu na drugu, neke osovim, ovisno o modelu. Da imam veliku garderobe onda bi ih primjerenije udomila. 

mamashnita od noje je napisao/la:ovo je i meni ogroman problem.

), ali dio torbi koje svakodnevno nosim držim na kvaki vrata od hodnika
MM je lud od toga 

Rimaithor je napisao/la:Držim ih u ormaru, imam svoju policu (izborila sam se za nju), ali dio torbi koje svakodnevno nosim držim na kvaki vrata od hodnika
MM je lud od toga

)
pa će bit frke 
iako ne mogu reci da imam rijesen problem. imam jedan ormar visoko gore, u njega potrpala torbe, nemam ih pretjerano puno, uglavnom su u svojim "kosuljicama", no zao mi je jer su u biti sve stisnute i pobacane
rado bih imala neku policu u ormaru samo za torbe
Krumpirić je napisao/la:ko škorpi slično. s tim da ja nemam tu ekipu koja ide u vrećice

Ja mislim da nemam previše torbica, odnosno većinom se ipak rješavam viška, ako kupim novu onda dijelim ili bacim onu koju nisam npr dvije godine koristila. Dozvolim si da nešto ne nosim jednu sezonu, ali ako nisam nosila dvije sezone, onda mi to vj više ne treba.
) i nekoliko malenih vecernjih koje stoje u ormaru u ladici. 
Nana1971 je napisao/la:a koliko torbica je normalno za imati? vidim da mm misli da smo zvoncica i ja (da, i dijete sad ima torbice) debelo prekardašile normu... Napominjem da je mm tip koji nas je uvjeravao da je čovjeku dovoljno imati dvoje cipele

.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.