Sada je: 08 kol 2026, 00:57.

.

folne je napisao/la:Pa ako u mikrovalnoj može podgrijati knedle od šljiva u kojima je krumpir, zašto ne bi mogla i pire?
, ja bih najradije da ne mora podgrijavati ni jedno niti drugo, jer za krumpir barem znam da ga nije dobro podgrijavati.

idemo na fileke

tesko mi je pisati recepte za nekoga za koga pretpostavljam da treba bas sve od a-ž napisati, svaki korak, pa si opet mislim, zena je toliko tu na receptima, nesto je sigurno vec i naucila, pa di cu je onda gnjaviti s osnovim postupcima i sastojcima

tinice, ajd napisi koji recept hoces, ne znam, glupo mi pisati recept za saft, pretpostavljam da to svi znaju napraviti
evo jučer navečer skuhala njoke
i stavila u rajnglu 4 dcl vrhnja za kuhanje, jednu gorgonzolu, tri trokutića zdenka sir i grana padano.
dok sam oprala cherry rajčice i napravila ih na salatu, umak je bio gotov i sve sam mu poslije kad se ohladilo spremila u posudice i u frižder. Danas kad dođe iz škole samo si to stavi u mikrovalku i ručak gotov

Ajme u kakvoj si ti zabludizena je toliko tu na receptima, nesto je sigurno vec i naucila, pa di cu je onda gnjaviti s osnovim postupcima i sastojcima

a ja neću imati grižnju savjesti da je dijete gladno zato kaj mu "mačeha" nije ništa dala za jesti. Ako tak napravi on će ostati gladan ne jaDa joj ostavim da to sama pregrijava ,servira i jede prije škole sigurna sam da od 5 dana 3 ne bi pojela ili bi pojela minimalno
uostalom kuham po njegovj želji tak da ga ne šopam sa alaviltom i zemljknedlima kad znam da ih mrzi kao i mamu mu (uostalom ja to ne bi znala napraviti)...
ja u pravilu NIKAD ne bacam hranu...i baš iz tog razloga mi nikad ne kupujemo kruh
da mu stavim u onu posudicu neku vočku za užinu....
On ujutro prije nego što ode u školu pojede mlijeko sa onim žitaricama.

(odnosno da će skinuti poklopac prije podgrijavanja)

par puta sam čitala, ranit ću sealaviltom i zemljknedlima

Na kraju krajeva vi niste ko djeca bacale čušpajze u zahod?
folne je napisao/la:aaaaa, Rima tek kad si kvotala išla sam detaljnije pročitati i skužila o čemu je riječ. mislila sam da je riječ o nekim vitaminima ili napicima ili sličnom zdravom djevreku.![]()

folne je napisao/la:mensečini da pred novu š.g. opako poraste prodaja mikorvalki, kako koja generacija stasa do neboravka.

TmamaKiN2 je napisao/la:Na kraju krajeva vi niste ko djeca bacale čušpajze u zahod?![]()
i ne samo ručak
![]()
i grah varivo se moze zamrznuti, gulas isto, bez krumpira, moze i juha u male posudice pa si ugrije i popije
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.