Postao/la Bellina » 05 ruj 2012, 09:03
U Zadru imaš dosta toga, ali baš ti gledam ticker, tvoj dječarac ima tri godine.
Mislim da ti je za njega, za tu dob (oni koji uopće primaju djecu te dobi), najbolja sportska škola "Loptica". Možda si već i čula za nju.
Dvorana se nala zi u sklopu športsko-rekreacijskog centra "Franko Lisica", to su oni tereni i dovrane gdje je i poligon za autoškolu, kod sveučilišnog kampusa.
Svi koji su išli tamo, djeca i roditelji bili su oduševljeni, jer se djeca kroz igru bave svim sportovima pomalo, dok se ne vidi što im zapravo leži, te nakon "Loptice" imaju neki svoj profil i zna se na koji bi sport mogli ići.
Što se tiče ritmike, tu dob prima i Plesna udruga Gesta, ali su sve curice, niti jednog dečka nisam vidjela u ove tri godine koliko je moja Pia išla tamo.
Plivanje također ima i mislim da ovi najmanji mogu ići u onaj program obuke neplivača. Plivanje se odvija na bazenu Višnjik, ali će treninzi početi tek od 01. listopada radi tehničkih problema na samom bazenu. Tijekom rujna odvijaju se testiranja za djecu koja žele biti upisana.
Od ovih ostalih aktivnosti, recimo nesportskih, imaš glazbenu udrugu Čarobna notica, ima i cura i dečki, ovi najmanji pjevaju u zboru i uče ritam.
Koliko sam čula, prije spomenuta Plesna udruga Gesta kreće i sa dramskom radionicom, ali ne znam koja je dob granica.