Sada je: 29 tra 2026, 15:39.

- moj je samo vulgaris za tost.mrs. eastwood je napisao/la:
cijela tema o kutijama za kruh amo viewtopic.php?f=91&t=63351&p=2520658

a što s grilom radiš?
ovaj tvoj nema ove hvataljke, nego je samo za šnite.
a što s grilom radiš?
medo14 je napisao/la:znači zaključak je da ovi vertikalni tosteri su samo za kruh tj. dvopek?

tanjabb je napisao/la:a što s grilom radiš?
nista![]()
to uopce ne koristim
ali zato je nastavak za waffle i tople sendvice redovno u pogonu

jel se taj gril cijeli rasklopi, pa se mogu koristiti obje strane kao roštilj? npr. za zgrilati povrće na brzaka ili manje količine fileta piletine za neke salate i sl?

beammama je napisao/la:Rima, probaj malo premazati s uljem. Ja lagano pređem kistom umočenim u ulje i lijepo se ispeku i ne zaljepe se. Doduše piše da je premazan slojem da se ne lijepi, ali svejedno ako nije ni malo ulja vafli mi se priljepe za ploče.

kimama1 je napisao/la:a jel ima neka preporuka za električnu sjeckalicu, mlinac, multipraktik (da reže luk, melje kekse i orase, usitnjava parmezan) da čuva djecu, bere tratinčice, da je pritom svijetlo žut, srebrni ili bijeli, da se jako lako čisti i da zauzima malo mjesta?
Dobro, ne mora čuvat djecu ni brat tratinčice ali ostalo da

anlan je napisao/la:kimama1 je napisao/la:a jel ima neka preporuka za električnu sjeckalicu, mlinac, multipraktik (da reže luk, melje kekse i orase, usitnjava parmezan) da čuva djecu, bere tratinčice, da je pritom svijetlo žut, srebrni ili bijeli, da se jako lako čisti i da zauzima malo mjesta?
meni ovaj funkcionira već par godina, neće ti sjeckati sitno zrnje, ali oće ove veće stvari. ima valjda i bijeli.
zna biti ispod 200kn, al za te novce ne želi brati tratinčice. stoka.

medo14 je napisao/la:a ti vafli, jel ta smjesa po okusu slična kao palačinke pa malo gušće? I s čime se to obično jede, nešto se namaže po tome?
Vidi se da nisam nikad jela vafle

kimama1 je napisao/la:a jel ima neka preporuka za električnu sjeckalicu, mlinac, multipraktik (da reže luk, melje kekse i orase, usitnjava parmezan) da čuva djecu, bere tratinčice, da je pritom svijetlo žut, srebrni ili bijeli, da se jako lako čisti i da zauzima malo mjesta?

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.