Sada je: 30 srp 2026, 00:25.
Moderator/ica: Diami

koristila sam ga neko vrijeme, ništa popucalo, i kao mislim si što će meni skupe kremice, prebacila se na babylove iz dm-a i nakon 15 dana 2 debele crte kraj pupka

, ne mogu vjerovati, nekako mi je prerano za to

titirlica je napisao/la:lucy zašto ne probaš sa vazelinom

) je sam posvijetlio toliko da ga se većinu vremena niti ne primjeti
a evo jučer sam naručila ovo http://kavo.hr/trudnoca/cijena/tummy-ru ... rk-butter/ frendice su koristile to i nasavršenija stvar za strije...

, a ostatak tijela sa kakao pločicom ili nekim losionom sa avokadovim uljem.

crna ofca je napisao/la:Također sam koristila alverdeov maslac jer ne podnosim nikakva ulja na koži. Nisam dobila ni jednu striju, ali mislim da to nema puno veze s kremama nego s elastičnošću kože.

Kaya071 je napisao/la:Penny,![]()
![]()
a jesi me nasla

penny je napisao/la:Kaya071 je napisao/la:Penny,![]()
![]()
a jesi me nasla
![]()
.
mawkish je napisao/la:Gdje se može nabaviti ta palmersova krema, apoteke, dm ili? Ja sam zasad kupila hipp-ovo ulje za masažu protiv strija, kakva su iskustva s njim?

penny je napisao/la:primjena proizvoda od gospine trave se ne preporuca u trudnoci
littlesunshine je napisao/la:preporučam njegu tijela sa prirodnim uljima, osobno mi je jako pomoglo macerat gospine trave koji je općenito super za kožu i za ožiljke. Što prirodnije to bolje

) ali ako se pojave svježe strija samo naprijed, maži taj dio gdje je koža pukla s kantarionom. ja dolje i vanjske gljivice tretiram s njim, bolje to nego canesten. tampone ipak ne stavljam.

i ja mislim da to sve do elasticnosti koze.
sve po bradi i vratu.Imam ja i bore al to nije od trudnoce

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.