Sada je: 07 kol 2026, 17:27.

Rimaithor je napisao/la:2. 50 g zobenih corn flakesa

Sve stavi na lim za pečenje na koji si prvo stavila papir za pečenje.
Stavi preko toga PVC foliju za svježinu i masu istisni na pravokutnik od otprilike 20 x 15 cm.

Nisam napisala da se pece u pecnici 20ak min. Oprostit cete, trudnicki mozak 

samo malo jednostavnije
, a i da njoj uspijem utrpati da pojede.

ima na coolinarici brdo recepata za domaće pločice.
jer moram uzeti u obzir komu pravim (da nije pretvrdo, čak bih samljela sastojke da se ne žali da kako joj smeta za zub koji tek planira izrasti i još sto čuda, a da bude neka korisna žitarica - ne mora ih nužno biti 5 vrsta , malo orašastih plodova, suhog voća... s nečim povezano).
Duga je napisao/la:petunia, nije puno cijeli maslac?
Al ne budu masne na dodir, ni inače baš ih ne doživljavam masno, jer obično baš nisam ljubitelj masnoga. Bude ih pun pleh, veliki preko cijele pečenice onaj, debljine 1 cm, tako da tu ima materijala za toliko maslaca. Rimaithor je napisao/la:Meni se više dopadaju recepti koji povezuju s bjelanjkom umijesto masnoćom

petunia je napisao/la:Duga je napisao/la:petunia, nije puno cijeli maslac?
postavila pitanje i znat ću o pločicama više tek kad ih napravim 
ajoj, odoh vidjeti, garant sam krive kupila
ništa na njima ne piše, jedino kad ih stisnem rukom nije da su krti/lomljivi listići ako to išta znači...
), ali je problem što se raspadaju prilikom rezanja
.petunia je napisao/la:Liv, ako pitaš za ove koja sam ja stavila, treba ih rezati koju minutu nakon što se izvade iz pečnice i onda pustiti tako da se ohlade na plehu, pa odvajati kasnije ohlađeno. I obavezno papir za pečenje staviti ispod. Ja ih držim u nekoj tupperware posudi a ako se nosi za marendu stavim u one obične vrečice za marendu, ne raspadaju se
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.