Trebam termosicu sa sportskim čepom (znači ne dolaze u obzir one koje imaju poklopac/šalicu
, mora piti direkt iz nje Lokacije u Zg dobrodošle ako su u trgovačkim centrima, najjednostavnije nam je!
Hvala
Sada je: 08 kol 2026, 18:03.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
, mora piti direkt iz nje 

ja imam siggovu od 1l sa sportskim čepom.
. Obična boca.saptacica je napisao/la:Sigg nije termosica. Obična boca.

lastavica je napisao/la:Mi imamo tu Sigg od 06,l , nije termosica. Sportski čep nam se nije pokazao kao dobro rješenje za dugotrajno korištenje. Ne možeš ga dobro očistiti. Kupila sam dodatno obični. Tako da razmisli da li uopće tražiš dobru varijantu
?!)
A mozda su to samo moje paranoje, pojma nemam.

i treba mi za čaj/vodu/sok (toplo/mlako).
, a i s nekim biciklistima 

Vicky & Mama je napisao/la:Mislim da ima u Mullera, al čisto da napomenem da mi je (ovo proliće kad sam ležala na kirurgiji pa mi moji donosili čaj u termosici) reklo više med. sestara da je termosice bolje izbjegavati jer navodno sadrže nekakve kancerogene materijale

Tinica je napisao/la:A ja pak ni u ludilu ne bi uzela sportski čep![]()
Franu sam isto kupila siggovu bočicu ali sam odmah dodatno kupila onaj čep za montiranje a ovaj sportski sam istog trena bacila![]()
On tijekom zime unutra nosi isključivo čaj od bazge a na turnire čistu vodu
, jedino što ti nisi objasnila zašto si baš bacila sportski čep i znači li to da ti dječak pije direktno iz te boce i koliko čuva toplinu tog čaja jer to ipak nije termos boca (imate li onda onu neoprensku navlaku za čuvanje topline?).
)Duga je napisao/la:Off (iako bi trebao bit on topic)
Između vanjske boce i unutarnje boce u termosicama je vakuum kao izolator.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.