Kolberg je napisao/la:Meni su ove flafine od konoplje/bambusa ako se dobro sjećam izgledale ok za po noći. Noah ih ima pa me zanima kako je zadovoljna.
Jesu,ove flafine bambus-konoplje su super za noć,fine i mekane,ne propuštaju,s tim da ja za noć koristim samo vuneni cover od disane.
Inače dobro došla u svijet platnenih Vicki, nikad nije kasno za najbolju stvar za bebinu guzu. Mi smo počeli koristiti pp tek sa drugim djetetom sa nekih 10 i pol mj. i isplati se, pa makar i jednaka računica ispala s obzirom na utrošak jednokratnih no računavši do dve i pol god. čak sam i u plusu za 1000 kn u odnosu na jednokratne. Sada ih imam 28 pp i to raznih vrsta: rodina pusa super zbog uložka ušivenog naprijed pa se može preklopiti za dečke,rodina od konoplja super za noć u kombinaciji sa onim rodinim dugačkim uložkom od org.pamuka koji se super duplo preklopi za dečke,obične flafice sa odvojivim uloškom dobre za dnevnu pelenu i dnevno spavanje i brzo se osuše,naturin a pretanka dobra za ljetnu pel., tabitina po užem kroju slična naturi ali puno deblji i veći uložak i elastičnija,storcenkinder od org.pamuka super za noć ali i za dnevnu pelenu jer su uske za kretanje,pop in starije generacije aio imam polovne su super za izlazak iz kuće,kushies aio nije loša isto za izlazak i obična fitted kushies loša pelena i tanka ali posluži isto jer je svaka dobro došla loša ili bolja pel. dok se mokre suše
Eto mog opširnog iskustva u mojem kratkom stažu,no nekako mi se čini kao da ih duže koristimo.
Sada ću još probati Racman pel. u beby center i možda od Imse Vimse org.pamuk. u pelenku i onaj njihov novi vuneni c. od pop in.
N 18.08.2011.
T 23.01.2008.
Naše dvije zvijezde doputovale sa nebeskog svoda u mamino i tatino srce...