moja perilica-sušilica koja me već nekoliko puta ostavila na cjedilu opet je u kvaru (ne radi programator) i ne mislim je više popravljat, nego želim kupit odvojeno perilicu i sušilicu koje će me služit pozdano do kraja života, a za uzvrat će bit mažene i pažene
dakle, lova koliko je, toliko i nije upitna, naime ja bih da bude super mašina i za to sam spreman izvojit i više ako treba, jer ne mislim se stalno mislit kad će krepat do kraja da opet kupim novu, kao s ovom ...
dvoumim se između miele i gorenje modela. prvo su mi svi za miele pričali da je to kategorija iznad kategorija, pouzdano, radi do kraja života kao satić i tome slično, ali onda sam na netu pročitala da to i nije uvijek baš tako, da ih ima koje se dosta kvare, da je servis skup i ono što me zapanjilo je da im je garancija samo 2 godine, a toliko će mi trebat da otplatim perilicu i sušilicu
gorenje mi je drugi izbor jer su navodno dosta kvalitetni, a što je isto važno servis je uvijek dostupan i povoljan. imam njihove druge aparate u kući i jako sam zadovoljna. ove nove linije su im stvarno napredne, ak me razumijete. garancija je ja mislim 5 godina, što mi je isto OK.
dakle moje pitanje - što bi mi preporučile, ako bi mi nešto preporučile? ne kužim jel to nabrajanje tih nekih posebnih osobina npr. miele perilica samo neki marketinški trik ili to ipak drži vodu?

)

Na kraju nikad ne znaš da li će tebe zahvatiti možda baš neki baksuz.
, a nek me pogodi loši komad i na kraju će me koštat sve u duplo, jer navodno je servis užasno skup 

, a suđerica je Mielle