jopica je napisao/la:a zakaj jučer nije bilo mastera![]()
I mene zanima

Sada je: 09 kol 2026, 00:38.
jopica je napisao/la:a zakaj jučer nije bilo mastera![]()

mamaandrea je napisao/la:jopica je napisao/la:a zakaj jučer nije bilo mastera![]()
I mene zanima

Dudley je napisao/la:Uuu što ne vole Bojanu...ali ipak mi draže sto je malićka ispala.
nevenera je napisao/la:valjda zbog onog svog gargamel pogleda, stalno se čini da nešto smišlja

A vidi se da je i snalažljiva i da ipak nešto zna..S štrudlom je zakazala a evo jučer je bila najbolja...Danas bi moglo biti zanimljivo,jeste vidjeli najavu?Svakom po jednu namirnicu odbrala...Jedva čekam gledati... 
sandram je napisao/la:Ide mi na zivce sto neke ljude bas favoriziraju pa ih stalno pustaju pricati, a neki ne dobe ni jedan kadar u emisiji.

.

žuži je napisao/la:trenutno mi se čini najperspektivniji palfi.em je simpa,čini se normalan lik i lijepo mi izgleda sve kaj skuha.
petru nemrem nikak prožvakati,čim progovori...a tek kosa.
silvija mi je antipatična,kolko zgleda splašena tolko se čini da voli šefovati.a za bojanu je rekla da opče nije ona slagala te famozne štruklje nego je večinu složila martina.ak je to ona najmlađa,e ta mi je draga ženskica nekak.
bumo vidli danas...

nije mi toliko antipatična...Jedino ta kosa,ali ne djeluje masno,ako malo bolje pogledate samo je raščupana
..ni odjeća joj nije ni zgužvana ni flekava ni prljava...više mi djeluje jednostavno i da je nije briga,no ipak bi se trebala malo počešljati i srediti..Silvija i meni malo ide na živce,ne volim kad tako starije žene tračaju kao da nemaju pametnijeg posla...kao da nisu to prošle sve...tako mi djeluje...glumi dobru a zapravo tko zna što je iza kulisa
..ali čini se zaista sposobna..Marko mi je ok,Nikola ok,ona Ines što sam već rekla i one dvije najmlađe..jedna 19 jedna 24 (joj kad ja slabo pamtim imena) A i oni stari "dideki" su ok
Meni je zanimljiva i ova sezona..čak mi je i žiri simpatičan...evo ne mogu dočekati da krene...da vidim što su to danas dobili ne volim kad tako starije žene tračaju

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.