Budem proucila ove dvije, hvala!
Sada je: 25 kol 2026, 00:41.

Sanika je napisao/la:Malo bi podigla ovaj topic. Eto ove sam se godine odlučila krenuti s malim u slanu sobu, pa kad sam krenula tražiti koja je ok i u mom kvartu, ostala sam zatečena hrpom informacija kako zapravo skoro sve slane sobe rade nešto protiv propisa.![]()
Ove u mom kvartu, koje sam prije zapazila u šetnji, su se u međuvremenu zatvorile.![]()
E pa sad me zanima ima li gdje u potezu Maksimir-Kvatrić neka dobra, certificirana slana soba. Hvala

I nije uopće istina ono u što su me uvjeravali u dubravi da je normalno da me peče nos danima i da je normalno da mi djetetu curi krv iz nosa danima.

noah je napisao/la:Danana,nisi mi baš jasna prvo si rekla da konc.soli u dubravi nije ni približna onoj u Haloclinic,a onda navodiš u drugom postu da je takva konc. soli u dubravi kao da si u magli,jer odjednom se čestice ne smiju vidjeti u zraku. Daj ti linkaj radije stručni članak o tome, a ne rekla kazala. Nama je slana soba smanjila epizode curenja nosa i prehlada,sad da li se to slučajno poklopilo ili slana soba zaista ima učinka
Napisala sam obrnuto od onoga što si ti pročitala, htjela sam reći da je u Haloclinicu bila slabija koncentracija soli od one u Dubravi i ja sam mislila da to nije dobro. Međutim, kad su mi rekli da ovi iz Dubrave sami proizvode te aparate i da tako puno upuhuju soli zato što nisu dobro napravljeni i da nisu medicinski ispitani ........
. Baš ću se raspitati dodatno još o svemu da budem sigurna ako budemo trebali opet slanu sobu.

noah je napisao/la:Sorry,pročitah nabrzake! I mi kad smo znali ići u 1 slanu sobu je znalo biti ko izmaglica i peći nos,no nama odnosno meni i djetetu je baš to pomoglo,meni su prodisali moji začepljeni sinusi s kojima imam ponekad problema,a malom su se skratile prehlade i rijeđe su se pojavljivale, e sad da li je od slane sobe ili. Baš ću se raspitati dodatno još o svemu da budem sigurna ako budemo trebali opet slanu sobu.

MaminMacak je napisao/la:Sanika, jeste vi na kraju isli ili ne?(

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.