u jednoj cici skoro pa da nema ništa , a iz druge uspijem izdojiti jedva 40- 50 ml što je mojoj curi premalo Dajte mi neki brzinski savjet , šta da radim ?
Sada je: 11 ruj 2026, 17:20.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
u jednoj cici skoro pa da nema ništa , a iz druge uspijem izdojiti jedva 40- 50 ml što je mojoj curi premalo 
a sad ga već odavno ne mogu odvojiti od nje - kad dođem s posla svaki dan me zagrli i kaže mama lipa - cica daga (draga)
)

titirlica je napisao/la:ma ja sam u početku izdajala iz svake po 80 ml , pun mi je frižider bio bočica sa mlijekom .
), ali uglavnom ona mi je tako slikovito objasnila da se izdajanjem ne šalju ti impulsi nego samo dojenjem (pa bar i tako jako kratkim) i da ako se nastavim samo izdajati da na taj način mogu održati laktaciju

probat ćemo se još truditi 

ehhh da zaboravih napomenut da lijevu cicu neće ni vidjeti, čim joj se približi počne vrištat, neće ni probat 

Dan po dan smanjivali ad i kasnije uživali u dojenju do njenih 20 mj.

zvala sam i rode
al džabe to kod mene nije baš tako jednostavno ...kad sam počela nabrajati čak je i roda rekla : ajme meni od kuda da sa vama počnem
...nekim ženama to ide kao od šale , kod mene očito ne

titirlica je napisao/la:nisam znala ovo za 8 mj
umorna, umorna, preumorna , a rezultata nikakvog nema , ja odustajem
nemam više ni snage ni mlijeka ...sve je to začarani krug iz kojeg ne možemo nikako
Ona sve češće pije ad i ja sve manje mlijeka imam, uspijem u cijelom danu izdojiti za jedan obrok ( 100 ml) i to joj dajem na bočicu , a ostalo sve je ad
toliko da me i dodir grudnjaka, jastučića, potkošulje ...boli i iritira do suza .
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.