Mislim,neki komentari su im na mjestu,ali sinoć su ga pretjerali ulalaaaaaaaaaaaa!Sada je: 08 kol 2026, 20:46.
Mislim,neki komentari su im na mjestu,ali sinoć su ga pretjerali ulalaaaaaaaaaaaa!

mamma4 je napisao/la:Ja sinoć gledala do pola,ali se nisam mogla načudit koliko su ih nahvalili za razliku od preksinoć! Sve se nekako mislim da je to možda i neki produkcijski trik da bi nam sve to učinili zanimljivijim! Mislim prekjučer baš ništa kod nikog nije valjalo,a onda jučer odjednom renesansa!
, baš je mlada, perspektivna i žestoka... skoro kao ja
.
tanjur mu je sjajno izgledao i nije imao ni jednu mrljicu 

Samo sto sam ja zaspala pred kraj.

mrs. eastwood je napisao/la:jučer sam baš gledala. i žiri mi je bio - bljak. nahvalalili su drugi pjat u komentarima, a dali iste ocjene ko prvom. mislim - bezveze.

mrs. eastwood je napisao/la:jučer sam baš gledala. i žiri mi je bio - bljak. nahvalalili su drugi pjat u komentarima, a dali iste ocjene ko prvom. mislim - bezveze.
ne podnosim ga 

Kak je samo navalio na svoje jelo 

snowwhite je napisao/la:Bome sam se i ja iznenadila. Mislila sam da ce dalje dogurati. Ona nije skrivala da je dosla pobjediti i to je ok. Nije bas nesto ludo briljirala do sada ali nije nitko. A da ima losijih od nje ima.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.