Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

škure za unutra

23 lis 2012, 15:09

Malo nezgrapan naslov.

htjela bih da jedna vrata jednog ugradbenog ormara izgledaju kao škure ili još bolje grilje. imam u banji jendu nišu - široku 48,5 cm (ne pitaj :ajme) i duboku oko 60.
ideje gdje bih to mogla kupiti ili ima li mi se smisla uopce upustati u takošto?

ovako nekako samo ugradbeno bi bilo u mene

slika

čak bi došlo u obzir i nešto ovako - samo da slici na prozor. budući da u banji nemam prozor, pa bih probala nešto u tom điru.

slika

Re: škure za unutra

23 lis 2012, 15:15

Ja imam nešto slično na ugradbenom ormaru u hodniku, s time da nema otvora i nije sve iste debljine. Mogu ti poslikati ako hoćeš. Radili smo ga u Eduru

23 lis 2012, 15:16

Imaš sigurno za kupiti takva vrata u Bauhausu, ali meni se baš i nisu učinila nešto povoljna.

23 lis 2012, 15:17

E da, za otvore ti nisam sigurna.

23 lis 2012, 15:19

Prva asocijacija mi je -prašina :dunno

23 lis 2012, 15:25

lastavica je napisao/la:Ja imam nešto slično na ugradbenom ormaru u hodniku, s time da nema otvora i nije sve iste debljine. Mogu ti poslikati ako hoćeš. Radili smo ga u Eduru

aj daj link - mene zanima samo fronta.
da - prašina, što jest jest

23 lis 2012, 15:53

već bi ti ju okačila da je ima na Eduro stranicama ;)

23 lis 2012, 15:57

Da da, ima u Bauhausu toga, i vodilica i svega :dada !

24 lis 2012, 09:36

evo fronte
slika

24 lis 2012, 09:38

Imaš u Bauhausu. Ne znam cijenu. I mislim da nije bilo bijelo nego natur.

24 lis 2012, 09:44

:dada ima u bauhausu, i da, natur, ali moze se obradjivati kako hoces. to smo imali mi u roditeljskom stanu, preko cijelog zida

ali u bauhausu imas i one ploce za zatvaranje radijatora, ne znam znas li na sto mislim. ima ih razlicitih, mozda bi to bilo bolje s obzirom na prasinu, a moze se isto sloziti za vrata.

mi smo nesto slicno, vrlo amaterski, napravili za ormaric za cipele. tanku sperplocu i letvice iz bauhausa. i obojili u razne boje. super je izgledalo.

24 lis 2012, 11:16

Da, i ja sam to vidjela u Bauhausu, natur, pa se moze obojati. I nema tu prasine jer one izgledaju kao skure, ali su te letvice ustvari spojene medjusobno (koliko se sjecam :da?) pa prasina ne moze ulaziti vise nego kroz obicna vrata :dunno

24 lis 2012, 11:22

ma da, ali se skuplja po tim letvicama, a teze cisti nego kad je glatko

ja sam imala ikeine ormarice s takvim vratima, ali plasticne. to se lako cistilo

24 lis 2012, 13:33

ja nemam nikakav pametan savjet samo sam se došla diviti :mrgreen
super ti je ideja! :le

24 lis 2012, 14:23

tnx lasto cak sam i tako nesto gledala.
obađem bauhaus pa cu vidjet.

25 lis 2012, 13:55

ja takve škure imam u planu za ormariće ispod lavandina u wc, kad budem uređivala kako treba. Baš su mi super
Odgovori