Vipka ti gubiš sat vremena na put do posla i natrag
Ne, 20 min do pola sata. Nego ranije idem ujutro (nego što bih trebala) jer se iz gužve ne bih iskopala do preksutra
prvo sam ovo naletjela, sad idem dalje čitat, kad stižete

Sada je: 09 kol 2026, 15:34.
Vipka ti gubiš sat vremena na put do posla i natrag

)

) s ''prisiljenim'' zeljem i bome je nas 6 izmlatilo tu lončinu (možda i zato jer je bilo bez mesa
)
. Špinat je ispao fini, ali su njoki bili tako gnjecasti da mi se to uopće nije jelo (na radost mog sina koji to obožava i ništa mu ne smeta
). Sva sreća da je mama imala u škrinji protvan štrukli sa sirom pa smo to ispekli i imali nešto normalno i jestivo
.Natasa36 je napisao/la:
Ponavljam molbu da mi objasnite foru s tom centrifugom...

a prekosutra lovački kod svekrve 
), za djecu krumpir-pire, za mm i mene krumpir-salata sa lukom, češnjakom i peršinom. Sutra po želji mlađeg djeteta opet špinat s kiselim mlijekom

babalu je napisao/la:isti jede pride

Liv Tyler je napisao/la:Imam butternut tikvu i nisam je nikad spremala. Što se može s njom raditi?
)
Adorabla je napisao/la:Natasa36 je napisao/la:
Ponavljam molbu da mi objasnite foru s tom centrifugom...![]()
ostavila sam ti post čim si napisala, pogledaj stranicu ispred. I da znaš sad se jako jako jako ljutim
i

latica je napisao/la:Liv Tyler je napisao/la:Imam butternut tikvu i nisam je nikad spremala. Što se može s njom raditi?
svaaaašta![]()
ja pravim na rižoto recimo - prodinstam malo nasjeckani crveni luk na maslinovom i na to bacim bundevu na kockice, malo posolim i isto prodinstam par minuta i onda dodam dvije šake graška, rižu i zalijem vodom ili temeljecem i za daljnih 15 min gotovo. meni je ovo prefino![]()
ili juhu ili popečke od budeve i prosa ..
mi danas ne znamo šta ćemo, ja bi neku tjesteninu, samo se ne mogu odlučit s čim ćemo, jede mi se SVE! i taman imamo zelene salatice uz to (iz centrifuge naravno)
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.