Sada je: 28 srp 2026, 12:18.

Radovi u tijeku

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Radovi u tijeku

PostPostao/la Izzy Lo » 14 lis 2012, 17:35

evo me cure..
vikend je prosao iznenadujuce brzo i bez stresova, a mozda i od melise koju sam ponjela, pijuckala i bila smirena.. cak smo i album uspjeli prelistati(sa svadbe) u miru.. malo je spominjala unucad i kako ona to nece dozivjet ak se ne pozurimo,ali jednostavno sam se pravila da ne cujem..
:)

bas mi je drago sto ste se raspisale makar ste mi rasplakale i ja se osjecam tako bespomocno,kako koji dan.. :hug :drink biti ce beba!!! :srca ja se od tuda ne micem dok ne dobijemo sve tri svog andjela.. i kandy tvoja zelja nije nimalo manje vrijedna jer imas vec jedno dijete :kiss neznam kakav nevovjek to moze izgovoriti..

moram si i ja kupiti neko stivo ili skinuti seriju da sad po zimi imam sta raditi i da mi skrene misao s ovog iscekivanja i osluskivanja simptoma koji ne postoje..

eh lorena brzo je to proslo.. :kiss
penny :kiss

beba samo navali i opusteno...
Bebe su nešto kao travke tanane,
a liče i na zvijezdu visoku.
One su umilne pjesme lagane
i najsjajnije sunce u maminom oku.
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kandy » 15 lis 2012, 09:22

beba, navali. Bolje koji dan vise nego fulati sve. ;)

Izzy, ma super da je vikend prosao dobro.

Ja sam kuci sa bolesnim sinom. Kaslje i boli ga grlo. Eto, rano smo otvorili sezonu bolestina ove godine. :ajme
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Izzy Lo » 15 lis 2012, 09:46

is is bolesti :hug

ja se probudila i pijuckam cedevitu.. zelim vam svima ugodan dan.. gledajte kako je ruzno vrijeme.. bas za radove... :)
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kandy » 15 lis 2012, 10:30

ovdje pada kisa, zima je.
Dobro kazes Izz, idealno za radove. Da mi je barem muz kuci i da imam mogucnost sina uvaliti nekome na dva sata! :hahaha
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la tamara1981 » 15 lis 2012, 10:42

:kiss cure
Kandy,jako je teško čekati ali sam nekako uvjerena da ćeš se uskoro pridružiti trudnicama.Jesi štogod poduzimala u vezi endometrioze?
Imamo i topic o tome pa pročitaj ako nisi do sada: viewtopic.php?f=33&t=10316
ja sam odustala od postupaka (zbog ostalih dijagnoza) tako da ovdje služim samo kao potpora :mrgreen
D-2008.
˝Nikad nisi prestar da sebi postaviš jos jedan cilj ili da sanjaš još jedan san˝
International Asherman´s association
tamara1981
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la kandy » 15 lis 2012, 12:10

Tamy, otkrivena mi je pred nekoliko mjeseci i doktorica je najprije htjela da pokusamo rijesiti ciste na jajnicima uz pomoc kontarcepcije. Rekla mi je da se narucim kod nje za 9. mjesec, al nije imala mjesta tako da sam narucena tek 6.11. pa cemo onda vidjet kako dalje.
Ti si nama najveca potpora, draga moja! :kiss

Hvala ti na linku.
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Izzy Lo » 15 lis 2012, 12:36

uf kandy 2 sata kazes :hahaha
dobar je taj tvoj muz onda :nata
mom su dosta reklame ili poluvrijeme od utakmice :)
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kandy » 15 lis 2012, 12:51

Hahahaha, Izzy, stvarno tako izgleda! :ajme
Ma i mojemu je dosta 15-20 minuta.
Al ostatak vremena bi ja iskoristila za odmor! :hahaha
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Izzy Lo » 16 lis 2012, 10:04

mi apstiniramo vec 4 dana.. ali nekak mislim sto se primilo primilo se prosli tjedan...
mm ovaj tjedan poslje posla jos ima neke nocne instalacije tako da..

htjela sam vas pitati u ponedeljak cini mi se trebam dobiti, a u nedelju imamo tulum, da napravikm test ujutro? neznam.. :dunno ne bi htjela piti ako sam trudna.. makar kad uzmem statistiku u obzir vjerovatno nisam..
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lillivanili » 16 lis 2012, 23:51

ej cure mojeee ,evo mene nazad ,imala sam neka luda dva dana ,al ok ,sve na svom mjestu .
Izzyyy sta bi s testom,a i sa partyjem ,zao mi je nisam procitala ranije sve ???
Kandy jeste prizdravili?
Beba jel akcija prosla il utvradjivate gradivo ;) ?
Penny mila normalno je imat periode i te koje imas,sve je to u nazivu "biti roditelj" tesko je biti sam u tim trenutcima,al nadam se da ce dragi dolaziti i cesce
Mi smo ok ,ja danas trebala dobiti al nisam ,ocekujem ju,samo se nadam da su hormoni uredni jer nes sumnjam u njih ,al vidjet cemo .I da narucili smo neke tablete za mm-a za plivace pa dao Bog da osvoje olimpijsku medalju :p
Andjele, sklopi okice i u tami noći pronadji svjetlo mjesečine da ti obasja snove i u njih dovede one zbog kojih se vrijedi sutra buditi!
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la penny » 17 lis 2012, 09:54

lili :kiss kako stoje stvari? drzim fige da je medalja vec osvojena :luv
...always look on the bright side of life...

slika slika
penny
teta mačka, teta kučka

PostPostao/la Izzy Lo » 17 lis 2012, 12:23

hej lili dobro dosla... mozda je to neka super tableta pa su plivaci vec na svom mjestu :)

ja sam dragog ovaj mj sopala s zinkom sad cemo vidjeti kakva korist od toga...
nisi nis propustila ovu sad nedelju ce biti tulum mm za rodj. koji je iduci tj..
al neznam.. vidjet cu kak cu se osjecati..

kandy sta ima?
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lillivanili » 17 lis 2012, 20:51

ej mileee moje ,a plivaci su tvrdoglavi ocito nisu se jos zaljubili u mene ,hehehe 1 d.c mi danas ,kasnilo 2 dana zacudo, zato sam i posumnjala na poremecaj hormona,al ocito je to sve vezano za posao.
Danas sam bila na misi bas mi je lijepo bilo i aBd idem u petak s frendicom na molitvenu obnovu kod fra Pavica,tako da poravnila sam sve sta me muci i gustam .
Penny mila svakako ccu se potruditi naletit na kavicu sljedeci tjedan .
Izzy laganini zink i pivce za zivce i opali :kiss
Andjele, sklopi okice i u tami noći pronadji svjetlo mjesečine da ti obasja snove i u njih dovede one zbog kojih se vrijedi sutra buditi!
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kandy » 19 lis 2012, 11:54

O blago vama, vi se barem keksate. :hahaha
Ja imam tako stravicne bolove dole da neki put ne mogu ni sjediti, pa me i sama pomisao na seks baci u ocaj. Pokusali smo, boli previse. I tako sada apstiniramo. Do daljnjega. Al puno pricamo o seksu, ako to nesto znaci. :hahaha

Ja sam uzasno prehladena, curi nos na sve strane, sav je jadan crven koliko ga brisem, al me to nece sprijeciti da veceras izadem sa prijateljicama i dobro se naplesem. Pa makar kihala i smrcala cijelu noc!!
:nata
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kandy » 19 lis 2012, 12:07

Penny, draga, kako si mi?
Oprosti, al ne znam kako mi se desilo da sam preskocila onaj tvoj post o tome kako pucas.
Nadam se da si bolje.
Mislim da je normalno sto se tako osjecas, pogotovo jer si trudna. I ja imam takvih trenutaka, a nisam trudna i muz mi je kuci svaki dan. Ne trebas se osjecati krivom. :hug
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Izzy Lo » 19 lis 2012, 17:48

kandy obavezno se isplesi.. mene nsto ulovilo i probada naizmjenicno u bubrezima i jajnicima izgleda da sam se prehladila..

mm je jos na poslu :basnecu
mi cemo sutra biti sami , moramo ici trazit susilicu.. jer me izludjuje susenje vesa u stanu..
a preksutra je taj tulum..

ugodan vam vikend :kiss
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Izzy Lo » 22 lis 2012, 09:33

dobila sam m :place :ajme :nesvist
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kandy » 22 lis 2012, 10:48

Izzy, :hug :hug :hug

Ja sam na poslu.
Iza mene naporan vikend. Svekrva je zavrsila u bolnici, jucer sam skuzila da ja moram biti rame za plakanje svim mojim prijateljicama, a kad meni treba nema nikoga i kao secer na kraju, posvadala sam se s tatom koji se stvarno ponekad ponasa ko malo dijete i to preko skypea. Sve je to rezultiralo mojim pucanjem sinoc, i plakanjem sigurno jedno sat vremena. Oci su me boljele nakon toga.
MM se i zabrinuo za mene pa smo proveli vecer, nakon sta je mali zaspao, na kaucu pricajuci. Dobro da imam njega. Znam, znam, cesto se ovdje jadam kako imam osjecaj kako ga nije briga, al kad ovako puknem ko kokica, strpljiv je sa mnom iako to ponekad ne zasluzujem.
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lillivanili » 26 lis 2012, 06:15

jutro mile mojeee
Kandy kako si ? jel te boli ? a sveki?
Izzy draga zao mi je ,drz nam se duga je zima ispod pokrivaca :kiss
Evo u mene ludnica na poslu ,stalno neke obveze nakon toga ,radionice ,a od sutra mi krece seminar koji ce trajat par mjeseci.
Drugo sve ok ,laganini idemo dan za dan,a moram vam reci u nedjelju sam se vratila sa duhovne i zbilja sam dobro,sve sto sam imala izbacila sam iz sebe i ostavila,sad idemo iz pocetka uz Boziju pomoc cemo uspjeti .
Ugodan vam dan ,zurim na posaoooo :lebdi
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Izzy Lo » 26 lis 2012, 12:11

pozdrav curkice evo ja sam bolje.. prosla su ona dva dana ocaja, tuge i osudjivanja medjusobnog :hahaha izmedju ostalog smo se posvadjali oko svega ceg smo se mogli sjetiti...
pricekat cemo Bozice(mi slavimo 2) a onda cemo ponovo na pretrage nema druge..

lili bas mi je super sto si isla na duhovnu.. ja na zalost nisam vjernika ali mislim da je prekrasno imati nesto sto te pokrece.. da sam vjernik bila bi fanatik..

ima jedna velika novost dobit cu atelje.. moram ga samo naci negdje di mogu pjesice od kuce..
jucer smo pricali o tome i mogu imati atelje, mozda me to malo zaokupi pa prestanem biti frustrirana... :)

kandy jel sveki bolje? nadam se da se sve rijesilo.. i drago mi je da je tm bio uz tebe :kiss
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lillivanili » 26 lis 2012, 18:41

Izzy predivna vijest za atelje bas sam sretna zbog tebe i nadam se da ces svoju energiju cirkulirat u tom i biti prezadovjna
Evo ja taman isla u postu stigli nam lijekovi tj za mm-a Orthimol fertil plus terapija za 3 mj sve i svasta u njoj a bome nije jeftino a rezultati bi trebali biti vise nego dobri najvise radi defektnih plivaca .tako da se nadam da ce odraditi posao
Izzy kako festa prodje nisam pitala a sta se tice ljutnje i svadje i to treba proci kroz covjeka Bogu fala ima zaboravit
Cmokiccccc
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Izzy Lo » 26 lis 2012, 19:26

da bas sam presretna radi ateljea.. vajda cu naci nesto povoljnije oko 20m2 bi mi bilo dosta..

a festa je prosla ok.. bilo nas je 10tak tako da smo se napricali, malo popili, slusali muziku sve u svemu super...

iskreno se nadam da ce tvoj muz obnovit spermace i da ce ih biti puno puno za tvoje jaje moramo uskoro i mi biti mamice :) :kiss
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Izzy Lo » 30 lis 2012, 12:46

Di ste cure :place falite...

mm mi je spojio susilicu za ves u subotu pa ne prestajem prati i susiti... sveeee sam oprala.. sad planiram i veliku deku staviti prat valda joj se nis nebude dogodilo :ajme
nikako da nadjem neki prostor blize kuci da nemoram kartu kupovat svaki dan..vozacki nemam jer me je strah vozit.. mm me stalno tjera na vozacki i u svakoj svadji to spomene :hahaha tipa (ni vozacki nemres polozit) heh.. ali eto vjerovatno je on kriv jer me ucio (lose) vozit i urlao koda da cemo koginut svaki cas i eto strah me uopce probat ponovo..

kako ste mi vi?

kandy- jel sveki dobro?

eto totalna nekucanica.. zagorile mi tikvice dok tu pricam.. ehhh :hahaha onda mi je izgovor ja volim jace peceno :lol
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lillivanili » 31 lis 2012, 09:20

ejjjjjjjjjjjjjjjjjj mila tu sam ja ,premo moba stalno sam na forumu al nikako pisati :hug
Nadam se da su tikvice bile jestive hihihi a super za susilicu ,imam i ja ultimatfašon jednu "bura i štrik " :p
Ja pijem kavicu ,od 10 radim pa uzivam u toplini i miru ,nadam se da ces naci neku sobicu za sebe ubrzo .
A sad sta se akcije tice ,mm koristi tablete vidjet cemo 3 mj je terapija, aktivni smo normala neforsiramo nista,pa polako bit ce sve to u svoje vrijeme sigurna sam ,jedna prijateljica mi je dala lijep savjet,a to je kad prihvatis da tvoj zivot nije sve sto ti zelis i kad se predas svemu sto se dogadja ,tad ce se cudo desiti ,i znate sto ja vjerujem u to ,jer ubila me dijagnoza i to doktor doktor doktor,da i nisam vjerovala u prirodno zacece,ali sad sam na drugom mjestu u glavi i srcu i pase mi .
Uzivam u poslu ,djeci,muzu,izlascima ,samoci jer znam kasnije to sve pada u drugi plan kad dodje moja secica .
Diši mila punim plucima sve ce doci u svoje vrijeme :kiss

di su nase trudnice, Kandy jel zima? Adry kako si mila ,svima hugggic
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Izzy Lo » 31 lis 2012, 11:09

lili potpuno si u pravu sto se tice prihvacanja, samo je to tesko sprovest.. dobro moram priznat da su ovaj mj radovi poceli i ne zamaram se previse.. :dunno al tek je pocetak mjeseca :lol

tikve su bile jestive ali sam sve jedno napravila za veceru spagete s tunom.. eh..
mislila sam da ce ostat malo za rucak meni jer mm ruca u restoranu s kolegama i dodje tek u 6 h..
aliiiiiii sad vidjeh da je svezder sve pojeo... tak da mocarela i paradajzsalata... danas ne kuham...

:nokti
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la adry » 31 lis 2012, 11:12

Ehej cure, tu sam ja, pratim vas redovito ali ništa za pisati. ovih dana sam išla nešto kod oftamologa jer imam neke male komplikacije ali niš strašno :)

lilika draga, tako sam i ja.... kad mi je otkriven dijabetes i kad mi je liječnica rekla da sad par mjeseci ne bi trebalo da zatrudnim, ja se opustila i hop eto ti ga stigla Lena. Ali stvarno sam sebi bila rekla sad 3 mjeseca ne smiješ i još se sjećam kad sam bila u akciji sa mm - ja ga ubjeđivala ma nisu mi sad plodni dani.... ma baš se sjeća, tog dana :hahaha
Znači cure moje samo opušteno :kiss
slika

slika
adry
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lillivanili » 06 stu 2012, 09:28

adryyy :kiss jesi li dobro jel sve ok ?? jesu kompl prosle ili
spremam se na posao,brojim dane laganini i jedva cekam da 11mj prodje ,prepun je obveza i ludnice ,samo da sve bude ok i ako dobijem planiram provjeriti hormone,prolaktin posbno .
ja vam grgljam kadulju upalilo mi se grlo,jezik,desni ma sve me boli,al srecom imam tipkovnicu za *priču :p
jubim vas sve i nadam se da vam sve ide po planu
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Izzy Lo » 06 stu 2012, 12:19

cas cure da se ja malo javim.. vidim svi nesto boluju tako i ja nocas dobila virozu(povracam itd)
uz to mi je krepao mobitel.. uzas..

:lebdi

to vam je to.. neznam sta bi pisala.. radimo i dalje .. sad su mi plodni dani pa cemo vidjeti..
nikako da nadjem nesto za atelje..
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kandy » 06 stu 2012, 12:56

Curke moje drage, ljubim vas jako jako jako.
Nisam se javljala jer sam zadnjih 7 dana bila u komi- upala grla, upala obadva uha, temperatura oko 39, antibiotici koji su onda uzrokovali vaginalnu infekciju i proljev. Ma da vam ne pricam, gadno sam bila!!!
Vidim da ni vama nije bas zabavno sa tim virozicama! :hug

Upravo sam se vratila od ginekologa. Nazalost, kako sada stvari stoje, odustajemo od bebe za sada. Bacamo se na pretrage da vidimo sta je sa endometrijozom, 27.11. imam prvi uzv.
Isplakala sam se dobrahno kod doktorice. Nije mi lako pomiriti se sa cinjenicom da cemo jako tesko do druge bebe, jednostavno mi nije lako. Znam da sam vam dosadna sa tom pricom, ali tako je.

Sta ima kod vas???
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la MON » 06 stu 2012, 13:00

uh te viroze i boleštine haraju samo tako. :hug

želim brz oporavak i uspješne radne plodne dane :kiss
MON
Intelektualni snob

PrethodnaSljedeća