Sada je: 17 tra 2026, 13:18.
Moderator/ica: nadicab

bio je presretan i ponosan 

i kako se zovu pripadnici miješanih rasa (mulate zna ali miješane žuto-crne i žuto-bijele ne, ali s druge strane, ni ja to nikako da zapamtim 
nadicab je napisao/la:Prosli tjedan je dobio uvecani tisak i smanjeni broj zadataka za test, tako da je stigao sve rijesiti i dobio je 5bio je presretan i ponosan

) učiteljica pohvali dječicu koja ga odvode i dovode onda oni sa radošću dolaze po Domija. Na tjelesnom uživa, presretan je kad učiteljica vikne "Pozdrav" onda i on za njom to isto ponovi..sa likovnog smo dobili predivne radove (učiteljica je jako kreativna) sve crteže sam plastificirala jer su stvarno predivni, tako sad imamo, od crteža "list", "kravatu", "kišobrane" ma predivni su..čekam da ih moja princeza uslika pa ću staviti slike..
) mama nikako nemože biti kriva za to
..
..
Plava je napisao/la:Nama je škola i dalje veliko zadovoljstvo i veselje..
..a još je najljepše što Domi naprosto obožava školu, presjedi sve satove i naprosto traži rad i rad..

martina mama je napisao/la:Sto se tice tvog prijedloga da ohladim, hvala. To bi nam bilo najbolje, samo lakse je reci, a teze izvesti.

IRENA je napisao/la:Jučer na satu Hrv ponavljali padeže.. instrumental ... treba smisliti rečenicu u kojoj će imenicu MAJKA "iskoristititi " u instrumentalu ...
pa Jan smislio: " Učim s Irenom !"
izuzetno cijene njegov trud i uspjeh.
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.