Sada je: 29 tra 2026, 12:54.
pamparam je napisao/la:i pitanje: za one koji koriste lanene sjemenke, gdje ih kupujete? uzela sam one iz mullera i samljela ih doma, stavila u plasticnu posudicu, i pri jednom od otvatranaj izletio mi moljac. pa mi nije jasno otkud tamo..

Dudley je napisao/la:Lanene...u dm-u

danas nabasala u offertissime na cvjetne izrezivače (3 vrste) pakiranje po 3 kom 10 kn 

a i taman trebam staru zamijeniti.
i to običnom
?Liv Tyler je napisao/la:Cure, može pomoć?
Koliko je ekspres lonac potreban za peteročlanu obitelj, npr. da se dobije pošten obrok ?
Da li je ovaj što je trenutno s naljama u Intersparu dovoljan ili treba veći?
Zapravo za koliko je on?
I da li netko zna vrijedi li ono delimano posuđe ili je samo dobar marketinški trik? Koje bi neko drugo posuđe bilo tog tipa?
U Merkuru sam vidjela posudu za cijeđenje salate ako još nekom treba.
mrs. eastwood je napisao/la:delimano ne moze u perilicu - sto je po meni diskvalificirajuce.
jedino ajd tavu. tave ionako ne idu u perku.
Laura Benkovic
Dragi Delimanovci, moram priznati da sam neugodno iznenađena lošom kvalitetom ručki na tavi. Naime niti pola godine nakon kupnje tava u Mercator centru i njihovog rijetkog i pažljivog korištenja, sklopiva ručka se potpuno olabavila i više ne funkcionira ni u jednoj poziciji. Rastavivši ručku, vidi se da su unutra napukli plastični dijelovi mehanizma. Čudi me da tako kvalitetne tave imaju najjeftiniju plastiku u mehanizmu, umjesto da imaju metal. Tava je sada potpuno neuptrebljiva jer se s njome ne može baratati, a pitanje je kada će se se i ostalih 5 tava koje sam kupila raspasti. Toliko o talijanskoj kvaliteti...

4. Čišćenje Delimano posuđa je jednostavno: nema više trljanja i agresivnih deterdženata
S obzirom da je keramički premaz tako gladak i neporozan, čišćenje je vrlo jednostavno. Jednostavno isperite posudu vrućom vodom ili obrišite vlažnom krpom. Naravno, posuđe možete staviti i u stroj za pranje posuđa, ali tvrda voda i agresivni deterdženti s vremenom uklanjaju sjaj s posuda zbog nakupljanja kamenca. Naravno, to ne mijenja svojstva keramičkog premaza ili posuđa općenito.
Preporučujemo ručno čišćenje. Posude su čiste u trenu!

ivana7997 je napisao/la:i ja koketiram s grill tavom iz spara. na ruke?
kupila pa meni dala jedan. i volim ga. svidja mi se sto povrce kuham u jako malo vode, svidjaju mi se oni dodaci za kuhanje na pari, i to je to. poklopci se ne smiju prati u sudjerici, to je strasna mana, no ja sam to zanemarila pa vise nemam onaj poklopac s kazaljkom nego obicni. 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.