Sada je: 25 kol 2026, 17:51.

Lena je napisao/la:potpisujem NiN za Klaićevu i Krijesnice, vezano uz solidne tumore.
Također je teško ovako savjetovati išta. Tumora ima jako, jako puno "vrsta i podvrsta" i tko god nije onkolog može samo pričati nešto što je vrlo diskutabilno. Zato je najbolje da se obratite liječnicima koji se bave time i slijedite njihove upute.
Želim vam svu sreću u liječenju i da se sve završi u najboljem redu po dijete.
i želim puno sreće!
nina i nika je napisao/la:U HR se solidni tumori lijece u Klaicevoj. Sefica je dr. Stepan. Mozda je najbolje kontaktirati najprije udrugu roditelja "Krijesnica" pa s njima vidjeti kako doci do nje. Ja vec dugo ne znam kakvo je stanje tamo tako da ne mogu dati nikakve pouzdanije informacije. Ovo mi prvo pada na pamet.
Mozda postoji mogucnost da se krene najprije s nekim terapijama. Kazes da su radili i biopsiju. Onda se i zna koja je vrsta tumora pa je lakse odrediti terapije. Kasnije, ovisno kako reagira na terapiju, moze se mozda bolje govoriti o operaciji. Ako se nista ne poduzima tamo gdje je vec dijete, mislim da je vrijeme da stvarno razmislite da odete barem u Zagreb. Mozda lijecnici ne zele dati ona famozna "dva potpisa" pa da zato ne sugeriraju odlazak van, a za kemo je svaki dan dragocjen. Kemo je skupa... Ne znam, nagadjam, ali cudno je da vec nisu krenuli s kemo ako imaju phd (nalaz biopsije).
Sretno!!

za mrvicu i cijelu obitelj i bližnje.Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.