Sada je: 08 kol 2026, 15:20.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

grozni je napisao/la:Kod mene piše da su podmireni svi neutuženi računi. I ne samo kod mene, nego i kod ljudi u mojoj zgradi koji su fakat uvijek sve na vrijeme platili. Pa mi malo nije jasno. A nekad nam je isto pisalo da je sve plaćeno. Ja zvao i vele da nemam dug. Pitam kako stojimo s tužbom. Vele oni da nema ni tužbe. Jer, da ima tužbe - vidjeli bi oni i dug... I sad ti budi pametan.

. Koji dan prije je bio lik za očitanje, kojem, naravno, nisu dali u zadatak da nas npr. obavijesti o tome. Nikad ni s kojom uplatom nismo kasnili. Opomena je bila sročena kao da smo u najmanju ruku pokrali pola imovine Plinare 
Tu mislim konkretno na utužene račune.

grozni je napisao/la:što bih njega priupitao ?

Cathy je napisao/la:Kaj ja znam, mi imamo vlastitu kotlovnicu i cijelu zimu se smrzavamo zbog idiota u zgradi koji su zakljućili da i pri -20 stupnjeva treba gasiti grijanje od 22-07 ujutro.
Budi sretan kaj bar imaš grijanje, a za račune lako.

thalia je napisao/la:Cathy je napisao/la:Kaj ja znam, mi imamo vlastitu kotlovnicu i cijelu zimu se smrzavamo zbog idiota u zgradi koji su zakljućili da i pri -20 stupnjeva treba gasiti grijanje od 22-07 ujutro.
Budi sretan kaj bar imaš grijanje, a za račune lako.
i mi.
i onda mu nismo platili pola jednog mjesečnog računa.
i evo ovrhe.
i mogu se slikat.
on nije grijao, ali mi platit moramo

thalia je napisao/la:i nama. 1.300 kn i hladno.
sad imamo nove, ali o ovom starom nemam riječi. nemam

Cathy je napisao/la:A sada je ovih 1300 plus plin.

thalia je napisao/la:Cathy je napisao/la:A sada je ovih 1300 plus plin.
i nama.
plus struja
ja sam u Rijeci

mrs. eastwood je napisao/la:1300 toplane u zagrebu (hep toplinarstvo) je puno previse

Cathy je napisao/la:Da, zaboravila sam struju.
I voda, oko 400 kuna mjesečno jer ide po broju ukućana.

thalia je napisao/la:Cathy je napisao/la:Da, zaboravila sam struju.
I voda, oko 400 kuna mjesečno jer ide po broju ukućana.
da, da, i kod nas
ti i ja živimo u nekom paralelnom, skupom svemiru

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.