Sada je: 26 kol 2026, 14:19.

žali se da ju pika i svrbi u stopalu

Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.

žali se da ju pika i svrbi u stopalu

PostPostao/la mama z » 22 sij 2012, 10:26

N se već neko vrijeme žali da ju pika u stopalu i svrbi se a nema ničega,ništa se ne vidi,samo se zna toliko svrbiti da joj taj dio pocrveni.
Tražila sam u pretražniku ali nisam ništa našla,el se tko susreo s tim,el moram doktoru,pedica je na porodiljnom,a ova koja ju mjenja je već odvano tzrebala biti u penziji i nije pedica,a i ne volim ići k njoj otkad mi je rekla da malu djecu ne može boljeti glava i da moje dijete to izmišlja :(
N 2005 školarka
D 2008 predškolac
L 2014 princeza
mama z
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: žali se da ju pika i svrbi u stopalu

PostPostao/la cleonikky » 22 sij 2012, 23:32

Nevjerovatno, ovo isto se desava Stelli zadnjih 4-5 dana. Nema nista, ama bas nista vidljivo. Zna se probuditi po noci i zaliti da je to boli, svrbi. Onda se svrbi i to sve pocrveni. Ako se nastavi odvesti cu je doktoru, ali fakat se nista ne vidi.
Tamariki slika Zvijezdicaslika

The mind, even while looking,sees nothing.
The heart, even without looking,sees everything.
cleonikky
volim zeleno

Re: žali se da ju pika i svrbi u stopalu

PostPostao/la aqua » 24 stu 2012, 17:19

Pozdrav!
Nas zabrinjava druga situacija. Dečko ima 7 dodina i već par mjeseci se žali da ga bole nožni prsti na jednom stopalu dok ih onako skvrči. sad je čak počeo štediti tu nogu i malo šepati.
jel ima ko takvih iskustva?
zdravi smo bez viroza, nije bilo traume, nema otekline. sad smo vadili krv pa čekamo ortopeda, al ja se nekako bojim najgoreg!!! :( :( :(
aqua
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Natrag na Bubini sam!

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.