pa šta ona radi obdukciju s tim mesom, mislim vadi žilice, reže na kockice, slaže po feng shui-u na onaj pladanj....majku ti milu pa kobasica će biti iz toga a ne izložbeni primjerak u muzeju
nakon 2 tjedna gledam taj MC i ova mi digne tlak na 250
Sada je: 07 kol 2026, 15:35.

nadicab je napisao/la:Za Dinov restoran vele da izadjes praznog zeluca i novcanika.
Ispao je Hrvoje, steta. A imam dojam da Dino sa svojim negativizmom ide na zivce i kandidatima.

mamaodlare je napisao/la:moja prijateljica tamo slavila rođendan tri puta : prvi, jedini i nikad više.
sigurna sam da Radovan ne zna ni jaje na oko ispeći, njegova uloga je tamo da jede i govori "meni je ovo fino" ili "meni ovo nije fino"....mada evo u ponedjeljak dok je bio onaj chef iz Italije Radovan je bacio par dobrih fora 

gdje je tu podučavanje, konstruktivna kritika? To je čisto pljuvanje i omalovažavanje 

ja sam isto iznenađena, pa nije losos nešto neuobičajeno 

a najjava za sutra: jesi li kad čula za ''quiche lorraine''?? pita radovan ovu treptavu, a ona trep trep ''ne''!

sandram je napisao/la:a najjava za sutra: jesi li kad čula za ''quiche lorraine''?? pita radovan ovu treptavu, a ona trep trep ''ne''!
bar smo sigurne da nije na mibu

Novamama je napisao/la:a najjava za sutra: jesi li kad čula za ''quiche lorraine''?? pita radovan ovu treptavu, a ona trep trep ''ne''!
fakat ako je to top 9
joooooooooj što me nervira

sandram je napisao/la:a najjava za sutra: jesi li kad čula za ''quiche lorraine''?? pita radovan ovu treptavu, a ona trep trep ''ne''!
bar smo sigurne da nije na mibu
nisam gledala jučer, budem probala ulovit reprizu....

joj, ja bih tog Dinu u top strpala

Rimaithor je napisao/la:kandidati su koma. Ja da sam Dino već bi ih umlatila
Ina66 je napisao/la:Rimaithor je napisao/la:kandidati su koma. Ja da sam Dino već bi ih umlatila
x

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.